Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag5424

Új tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Törölt_tag5424 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Na, történik valami. tegnap technikai karbantartás volt. Ma nézem, még ott a korlátozott funkcionalitás felirat felül, de már az előfizetés részletei láthatóak, ott már lehet intézni a dolgokat. Most már nem látok olyan menüt, hogy számlatörténet. Hónap vége felé kiderül, hogy azt is sikerült-e helyre rakni.
  2. Na, megjött a sablonválasz a kérdésemre, hogy akkor hogy áll az IPV6 bevezetése. Újabb teszt időszakot nem terveznek, konkrét időpont nincs. Majd időben kommunikálják a felhasználók felé, ha lesz valami. Kb. amire számítottam.
  3. Na írtam Kíváncsi vagyok mit hablatyolnak majd. Az ügyfeleknél lévő modemek, végpontok, mittudomén zöme se tudja az IPV6-ot. Pedig nem ússzák meg. Most még oké. Nagy megindulás volt az IPV6-al kapcsolatban, de amúgy a világban máshol se igen hallom, hogy kapkodnák magukat. Ameddig NAT-al ellesznek addig oké. Hát múltkor olvastam, hogy tényleg sokszor kongatták már a vészharangot, hogy elfogy az IPV4. Na az észak-amerikai szervezet, aki kiosztja az IP blokkokat ott közölte, hogy tényleg nincs, elfogyott. Akinek újabb blokkok kellenek várólistára kerül. Az európai szervezet még nem tart itt, de nem sok kell itt se szerintem. Úgyhogy előbb-utóbb ez a probléma majd megoldja magát. Magam is multinál dolgozom. Fontos a marketing, de néha tényleg amit művelnek. Ők kitalálnak valamit, a szakembergárda meg haját tépve lohol utánuk. Ugyanez igaz a mocskos lean-re is. Bár ezek inkább belül bomlasztanak.
  4. Na írok nekik egy emailt. Bár amekkora pácban vannak a telekom fiókok miatt, jön majd egy semmi válasz. Gyanítom ebből NAT gány lesz. De ha engem is utolér, és majd nem lehet kérni hogy maradjon a nyilvános IP akkor lépek. Nekem el kell érnem a gépet "kívülről", meg van egy IP kamerám is.
  5. Na akkor hol is az IPV6? Mi az IPV6 tesztidőszak etedménye, tapasztalatok? Sunyítás oka? Olvasom beindult a jo lesz az NAT-al is gányolási akció. Nem a NAT a megoldás. Sokaknak nem gond, de sokaknak az a NAT. Az nem válasz, hogy szolj aztán marad a publikus IP. Az se válasz, hogy mi se tudjuk még mikor lesz itt IPV6. Mindenki a dolgok netjéről dumál, neten lesz még a hajtrimmelő is, meg a vájling is. Amik túlzó *****ságok, de a kérdés adott, időszerű, és nem elodázható: hol az IPV6? A NAT csak lázcsillapítás, de a betegség megmarad.
  6. Szeptember 6-án jön az email, hogy már én is beléphetek a megújult telekom fiókba. Hát egyáltalán nem újult meg. Na jó, belépek. Hát látom ám felirat; az oldal korlátozott funkcionalitással érhető el. Semmi se működik. Email t nek. Válaszoltak, hogy igen, uj számlázi rendszer, meg blabla, de a legfontosabb a számlabefizetés működik. Na mondanom se kell, számla jön postán, online felületen számla semmi. Hívom őket. Hát hát hát az nem hiba, menjek ügyfélszolgálatra. Dehogy megyek mondom normális maga, maga az ügyfélszolgálat maguk írták hogy a számlabefizetés megy a telekom fiókból ha más nem is. Ja azt mondja akivel beszéltem, megkérdezi. Ja tényleg látnom kéne a számlaképet. Majd megcsinálják. Telszámom? Mondanom se kell következő hónapban ugyanez. Közben facen is bejelentettem. Ó intézkednek. Na a vége az lett, hogy facen elismerték (privátban), hogy mégse megy a telekom fiókból a számlabefizetés. Erre látom ám, hogy facen válaszolgatnak az embereknek, hogy megy a telekom fiókból a számlabefizetés. Kérdések. Kommunikáltok ti egymással? Leégetitek magatokat? Egyik ezt mond másik azt? Most akkor mire való a telekom fiók, ha be tudok lépni, de semmire se használható? Kirúgták már az IT vezért a t-től?
  7. Nade akkor hol az IPV6? Az egy dolog, hogy a NAT sok embernél nem okoz gondot. De soknál igen. Akkor most mi az IPV6 tesztidőszak eredménye? Na jöhet egy T-s aztán kifejtheti hol az IPV6.
×
×
  • Új...