Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Egy éve tartó folyamatos problémák


Törölt_tag5412

Kérdés

Tisztelt Telekom!

 

Otthoni előfizetés adatok:

        Mt: …………54

        Név: ………… Éva

        Cím: 7100 Szekszárd ………….

Mobil előfizetés adatok:

        Név: ……………Gábor

        Tel.:   0630…………91

        Tel 2.:0630…………16

 

Ebben az évben 2 alaklommal fordult elő, hogy személyes fizetés esetén, csak egy számlát fizetettek ki velem, mert az ott ülő kedves ügyintéző szerint nincs több, majd pár napra rá korlátozták a szolgáltatásomat. Erre a problémára irányuló telefonos ügyintézések esetén mindig a választ kaptam, hogy fizessek online. Ezzel csak az volt a probléma, hogy szinte lehetetlen volt belépni a web felületükre. De nem gond ez még belefér.

Augusztus végén rendeltem egy mobiltelefont a 0630………16 telefonszámú előfizetésem meg hosszabbításával, amit szintén sok telefonálgatás előzött meg, mert a web és a telefonos hűségidő lekérdezés nem egyezett meg. Ez se gond 2 hónap alatt megoldódott és Augusztusban sikerült megrendelnem a készüléket.

Sajnos itt sem ér véget a hibák sorozata, hiszen a 0630……..91-es telefonszámú előfizetésemet hosszabbították meg, a probléma az, hogy annak még le sem járt a hűségideje, majd decemberben járna le tehát Augusztusban még nem vásárolhattam volna. Szeptember végén kaptam egy levelet, miszerint én szeretném áthelyezni a hűségidőt a 0630…….91-es telefonszámról a 0630.........16-os telefonszámra. Kicsit bután néztem, hogy miért kell nekem aláírni, mikor nem én hibáztam és nem módosítani akarok, hanem csak jeleztem, hogy hibázott az önök rendszere. Jó, ez is még belefér, de már kezd sok lenni. A papírt visszaküldtem, de a MAI NAPIG nem történt ez ügyben semmi, és szeretnék decemberben egy készülék cserét csinálni a 0630……91-es telefon számommal, mert erre az előfizetésre kedvezőbbek a készülékek és talán nem nekem kéne hetente telefonálni 2 hónap után,hogy történjen végre valami. Itt sincs vége.

Szeptember 21-én rendeltünk önöktől részletre egy tv-készüléket. Nagyon vártuk. Sajnos minden héten zaklattam önöket, hogy mikor várható a készülék. Az önök ügyintézői azt közölték velünk minden héten, hogy semmi gond minden rendben a tv készülék meg megfog érkezni, hangsúlyozom SEMMI GOND A RENDELÉSSEL, csak elakadt valahol a rendszerben. És vártunk....vártunk. 36 nap várakozás után /bár 30 nap a szállítás ideje/ reggel ismételten telefonáltam, mire az ügyintéző csodálkozva közli velem, hogy nem érti, hiszen minden rendben a rendeléssel, utána néz és még a mai nap visszaszól. Rendben, VÁROK! Délután 16 óra tájékán ismételten felhívom őket, majd közlik, hogy elutasították 36 nap után, hiszen 30 nap alatt itt kellett volna lennie, hiszen minden rendben van a megrendeléssel. Hogy miért azt már nem tudták megmondani, csak a T-pontban. Ott azt mondták, hogy egy kb. 4 éves tartozás miatt nem jár nekünk részletre tv készülék. /hiszen 4-5 éve az első szekszárdi ip tv előfizetők között voltunk és azóta is az önök szolgáltatását használjuk otthoni és mobil előfizetésben is./ Itt kicsit betelt a pohár.

De tovább lépünk.

Majd a FINALE!

Gondoltam nem baj majd később veszünk tv készüléket, bár kicsit elment a kedvem a szolgáltatótól. Itt az új csomagjuk a MAGENTA, én átiratom a nevemre az otthoni előfizetést és rögtön egybe rakva a mobil előfizetésemmel belépünk a MAGENTA világába, megjegyzem már hívtak ez ügyben, hogy nem e érdekel a több szolgáltatás kevesebb pénzért a MAGENTA. Egy hete beszéltem is a egyik kedves ügyintézőjükkel aki azt mondta, hogy semmi akadálya elintéz valami régi számlázást és visszahív. Eltelt 4 nap és megint nem hív senki. én telefonáltam, hogy legalább ez had legyen ennyi hibácska után. A kedves hölgy azt mondta,hogy nem lehet, mert régi számlázásban vagyunk és vagy megvárom az új számlázást, /ami akár hónapokba is telhet/ vagy lemondom a szolgáltatást, leadom az összes készüléket /box stb./, és akkor hetekig nem lesz tv és internet /mert a hűség számit/ vagy várok, hogy megkapjam azt szolgáltatást hűséges előfizetőként, amit más új előfizetőként. Kérdeztem,hogy nem-e lehetne valahogy másképp megoldani, ha már az utolsók között raknak át az új számlázásba / HŰSÉG/, mert a tervem az lett volna, hogy ezzel a felállással friss előfizető leszek az otthoni szolgáltatásban és még pár évig hiba mentesem működik az ügyfélszolgáltatás és talán így már vehetek egy tv készüléket 6 hónap múlva.

Tehát se tv készülék, se MAGENTA, és ahogy elnézem telefonkészülék csere se lesz.

Valakinek valami ötlete, esetleg egy megoldás?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Kedves Vyca!

Kitartás, én már 46. napja várok a megrendelt TV-re, már megkaptam a részletek ütemezését, sőt, már elmaradásban is vagyok az elsővel.

Annyi az észrevételem, hogy a rendszerük minden területet tekintve egy káosz!

De hogy segítsek is: egy picivel(!) többet tudsz elérni a személyes ügyfélszolgálaton, mint a telefonoson, legalább is több információt adnak ki.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: DJanos
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...