Törölt_tag5450 Posztolva ekkor: 2015. november 23. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. november 23. Nálam még mindig nem működik az online befizetés .Ezert kábel transfert szeretnék ) más lehetőségem nincsen . A bankos azt mondta, hogy kell az átutaláshoz a IBAN szám. Felhivtam a megfelelő Telekom számot és 25 perc mulva megtudtam, hogy az IBAN = HU28 Természetesen ez a szám nem működött, pedig minden módon megprobálták. TUDJA VALAKI A TELEKOM IBAN SZÁMÁT? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2015. november 23. Megosztás Posztolva: 2015. november 23. Üdv. Itt megtalálod a kérdésedre a választ. Melyik bankszámlaszámra utalhatom el a havi számláim összegét? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag5450 Posztolva: 2015. november 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. november 23. Nagyon köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag5450
Nálam még mindig nem működik az online befizetés .Ezert kábel transfert szeretnék ) más lehetőségem nincsen
. A bankos azt mondta, hogy kell az átutaláshoz a IBAN szám. Felhivtam a megfelelő Telekom számot és 25 perc mulva megtudtam, hogy az IBAN = HU28
Természetesen ez a szám nem működött, pedig minden módon megprobálták. TUDJA VALAKI A TELEKOM IBAN SZÁMÁT?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.