Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Telekom és Facebook


Törölt_tag5699

Kérdés

Tisztelt Telekom,

a minap egyetlen meggondolatlan kattintással összekapcsoltam a Telekom és a Facebook fiókomat. A rövid kis folyamat során volt egy ablak "Telekom Facebook hozzáférés engedélyek módosítása" -vagy valami hasonló- opcióval, de én csak kattintottam egy "ok"-t.  Kérdésem mindezzel kapcsolatban kettő van:

1.  Miért nem lehet "leválasztani" a kapcsolt Facebook fiókot? Ha a kapcsolt Fb fiók mellett a "módosítom"-ra kattintok, mindössze egy "Bővebben a Facebook fiókkal történő belépésről" gomb van, ami a teljességgel jelentéktelen "A Facebook fiókkal történő belépés megkönnyíti az ügyintézést, hiszen ezentúl nem lesz szükség a szolgáltatásokhoz tartozó jelszavak fejbentartására." információt rejti.

2. Hol találom meg pontosan az ÁSZF-ben a "Facebook-specifikus" információk gyűjtéséről, adatok kezeléséről szóló részletes ismertetőt? Pontosan milyen adatokhoz nyert hozzáférést a Telekom a Facebook-fiókom regisztrációja során?

Tisztelettel

 

István

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Hello István, ha nagyon nem megy, és nagyon nem szeretnéd, hogy a Té fiók össze legyen kapcsolva a facebook-oddal, töröld a Té fiókot és kész. egyébként nem sokra mennek vele, most kipróbáltam, a felugró ablak alapján az e-mail címedhez és a nyilvános adatlapodhoz férnek hozzá (az előbbit úgyis megadnád, az utóbbit meg úgyis látja mindenki)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...