BoJack20 Posztolva ekkor: 2016. január 31. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2016. január 31. Nem tudtam hova írjam, szóval itt teszem fel a kérdésem. Láttam, hogy a Huawei P8 Lite éppen nem áll rendelkezésre, illetve új készlet érkezik belőle, ez mikorra várható? Előre is köszönöm a választ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2016. február 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. február 1. Szia. Ezt sajnos itt senki nem tudja megmondani előre,hogy mikor érkezik belőle újabb készlet. Jelenleg fehér színben elérhető. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5947 Posztolva: 2016. február 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. február 13. Huawei Mate 8 at rendeltem elö feb 8 án mikora várhato a kiszálitas Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
BoJack20
Nem tudtam hova írjam, szóval itt teszem fel a kérdésem.
Láttam, hogy a Huawei P8 Lite éppen nem áll rendelkezésre, illetve új készlet érkezik belőle, ez mikorra várható?
Előre is köszönöm a választ!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.