roberttoldi

Microsoft lumia 640 dual sim

Kérdés

Adott a fenti teló két T-mobile-os kártyával. Az egyiken van mobilnet előfizetés,a másikon nincs. Ha mindkettő kartya aktív akkor nagyon lassú a netkapcsolat. Ha lekapcsolom azt a kártyát amelyiken nincsen net előfizetés akkor rendesen "pörög" a netem.

Mitol van ez?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Nem tudom pontosan, nekem is ugyanez a telefonom van, de most 1 SIM-el használom. Viszont tudok pár tippet adni mit nézz át:

Mobilhálózat+SIM kártya fülön nézd meg mi az alapértelmezett kártya internethez. Ha az egyik kártyát kimondottan csak internetezéshez használod, akkor állítsd be úgy, hogy a SIM2 legyen az interneté, és ezt is add meg itt.

További beállítások:

3G-s hálózat mivel Magyarországon nincs 4G-s verzió (csak importtal), így külön a SIM KÁRTYA beállításainál add meg azt, hogy milyen hálózatot használjon.

A Telekom az Telekom, azt nem kell megváltoztatni, viszont alatta lehet a 3G és az LTE hálózatot is használni. Állítsd be az LTE hálózatot. Nekem 3G 3G hálózaton nem igazán működött normálisan, viszont LTE-n tökéletesen megy a 3G.

Annyit leírnák, hogyha így is gond van, nem a készülékben keresendő a hiba, hanem vagy a Telekom kártyáiban, vagy a hálózatában. 2x tettem már bejelentést, hogy meg kell piszkálni a Telefon beállításait ahhoz, hogy legyen mobilnetem, nem elég aktiválni, meg deaktiválni... és ez egy androidos készülékkel is előfordult már.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Deino

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most