Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Microsoft lumia 640 dual sim


roberttoldi

Kérdés

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

Nem tudom pontosan, nekem is ugyanez a telefonom van, de most 1 SIM-el használom. Viszont tudok pár tippet adni mit nézz át:

Mobilhálózat+SIM kártya fülön nézd meg mi az alapértelmezett kártya internethez. Ha az egyik kártyát kimondottan csak internetezéshez használod, akkor állítsd be úgy, hogy a SIM2 legyen az interneté, és ezt is add meg itt.

További beállítások:

3G-s hálózat mivel Magyarországon nincs 4G-s verzió (csak importtal), így külön a SIM KÁRTYA beállításainál add meg azt, hogy milyen hálózatot használjon.

A Telekom az Telekom, azt nem kell megváltoztatni, viszont alatta lehet a 3G és az LTE hálózatot is használni. Állítsd be az LTE hálózatot. Nekem 3G 3G hálózaton nem igazán működött normálisan, viszont LTE-n tökéletesen megy a 3G.

Annyit leírnák, hogyha így is gond van, nem a készülékben keresendő a hiba, hanem vagy a Telekom kártyáiban, vagy a hálózatában. 2x tettem már bejelentést, hogy meg kell piszkálni a Telefon beállításait ahhoz, hogy legyen mobilnetem, nem elég aktiválni, meg deaktiválni... és ez egy androidos készülékkel is előfordult már.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Deino
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...