Törölt_tag5988 Posztolva ekkor: 2016. február 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. február 20. Sziasztok! Kaptam egy Huawei Y5 telefont,de van egy kis gondom vele.Nem tölti le az MMS-t amit küldenek nekem.Tud segíteni valaki? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2016. február 23. Megosztás Posztolva: 2016. február 23. Hello Jucus, a használati útmutató alapján nem találtam semmit, így küldöm, az enyémen hogyan lehet ellenőrini, beállítani (más márka, de szintén Androidos): üzenetek/ beállítások (jobb felső sarokban a pöttyökről éred el)/ MMS/ automatikus letöltés legyen bepipálva beállítások/ további hálózatok/ mobilhálózatok/ hozzáférési pontok neve (ha itt van Telekom HU MMS, akkor ellenőrizd benne a fentieket. ha nincs ilyen, akkor állíts be egyet a fenti adatokkal) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2016. február 23. Megosztás Posztolva: 2016. február 23. (szerkesztve) Hello Jucus, az mms elvileg mindenki számára elérhető. így a beállításokkal lehet gond. zongorázd végig ezeket a telefonodon (aztán ki-bekapcs): MMS hozzáférési pont: A hozzáférési pont neve: Telekom MMS APN: mms Felhasználónév: mms Jelszó: mms Jelszókérés: Nem Autentikáció típusa: PAP IP: Dinamikus Elsődleges IP cím: 000.000.000.000 Másodlagos IP cím: 000.000.000.000 MMS beállítás: Profilnév: Telekom MMS Alapértelmezett hozzáférési pont: Telekom MMS Másodlagos hozzáférési pont: Nincs Honlap: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms Proxy IP cím: 212.051.126.010 Proxy IP port: 8080 Biztonságos kapcsolat: Ki Internet mód: http Multimédia fogadása: Csak honos hálózatban Olvasási értesítő kérése: Nem Kézbesítési értesítő kérése: Nem Érvényességi idő: Maximum Reklámok/hirdetések fogadása: Igen/Nem Névtelen fogadása: Igen Maximális üzenet mérete: 300KB Szerkesztve ekkor: 2016. február 23. Szerkesztő: teherwagon Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag5988 Posztolva: 2016. február 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. február 23. Köszi! A baj csak az,hogy MMS-ről csak az autómatikus letöltés van benne,hozzáférési pont sehol. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag5988 Posztolva: 2016. február 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. február 23. Köszönöm a segítséget!Sikerült beállítani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag5988
Sziasztok! Kaptam egy Huawei Y5 telefont,de van egy kis gondom vele.Nem tölti le az MMS-t amit küldenek nekem.Tud segíteni valaki?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.