Posztolva ekkor: March 2, 2016 Vettem páromnak s6 edge +, egy hónapja. Ma már nem vagyunk együtt. Rá akarom iratni a nevére, mert én nem fogom neki ki fizetni a havi részleteket. Segítséget kérek hogy tudnám át íratni a nevére? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: March 2, 2016 (szerkesztve) Helló Leila! Az átírást személyesen üzletben lehet intézni és mind a két félnek jelen kell lennie és 4.500 Ft-ba kerül. A módosítás előtt a teljes egyenleg rendezése feltétel (a lejár határidejű, a tárgyhavi számla és a hátralévő készülékrészletek egyösszegű befizetése szükséges) . Abban az esetben, ha már meglévő elő-, számlafizetőre történik az átírás, neki sem lehet lejárt tartozása. Amennyiben az új elő-, számlafizetőnek még nincs havi díjas szerződése, a módosítást minden esetben hitelképesség vizsgálat előzi meg. Annak eredménye befolyásolhatja azt, hogy a módosítás elvégezhető-e. Szerkesztve ekkor: March 2, 2016 Szerkesztő: Roli82 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Vettem páromnak s6 edge +, egy hónapja. Ma már nem vagyunk együtt. Rá akarom iratni a nevére, mert én nem fogom neki ki fizetni a havi részleteket. Segítséget kérek hogy tudnám át íratni a nevére?
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon