Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Törölt_tag6222

Kérdés

Üdv,

a kérdésem az csak annyi lenne, hogy az iOS-es Telekom applikációban miért nettó összeg szerepel az éppen aktuális havi forgalom áttekintése képernyőnél, holott a lebeszélhető keret bruttó összegben van megadva?

Előre is köszönöm szépen a segítséget, további szép napot és jó munkát,

Üdv,

tabidani

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3

Hello tabidani, nem ios függő, a kezdetektől így adja a Té minden lekérdező felületén. a kapott adat nyersadat, nincs benne sem esetleges jóváírás, sem áfa...

  • "A Hívásforgalmi tájékoztató rendszer 6 óránként frissül, ezért a válaszüzenetben kapott érték a maximum 6 órával korábbi időpontig lezárult forgalmak és adatkapcsolatok során felhasznált adatok mennyiségét adja meg.
  • A pontos információkat tárgyhó 7. napjától biztosítjuk előfizetőink részére, így az első 6 napon a lekérdezések nem tartalmaznak értékelhető adatot vagy a korábbi hónapra vonatkoznak.
  • Új előfizetés vásárlása estén, a Hívásforgalmi tájékoztató nem nyújt érdemi információt a vásárlást követően maximum 14 napig.
  • Forintösszegek lekérdezése esetén, a Hívásforgalmi tájékoztató nettó összeget közöl, vagyis a lekért információ nem tartalmazza az áfát, a kedvezményeket és a jóváírások összegét. Az előző havi lezárt számlaforgalom esetén a kapott adat a ténylegesen kiszámlázásra kerülő bruttó összeget takarja.
  • Folyószámlaszintű információk lekérdezéséhez szükséged lesz a folyószámládhoz tartozó jelszavadra is. Amennyiben nem rendelkezel folyószámlaszintű jelszóval, kérjük, hívd a 1430-at, vagy keresd fel Telekom üzleteinket!
  • Ha az adott hónapban SIM kártya csere történt, a kapott összeg az egész hónapra vonatkozik, míg számcsere esetén csak az új számról bonyolított forgalmi díjakat tartalmazza."
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...