Törölt_tag5718 Posztolva ekkor: 2016. május 15. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. május 15. Üdv Mindenkinek! Nem tudom hogy milyen telefont vegyek. De az is baj hogy egyelttalán nem szeretnék sok pénzt kiadni.Nos hát vannak elképzeléseim de nem is tudom nagyon tanácsatalan vagyok. Előre is köszönöm a válaszokat Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2016. május 19. Megosztás Posztolva: 2016. május 19. Akkor itt nézz körül, vannak jó ajánlatok, pl a Huawei P8nak elég jó a kamerája. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. Ez egy több szempontból is relatív kérdés. Mennyi neked a nem sok pénz, mire akarod használni, mik a funkciópreferenciáid stb stb? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag5718 Posztolva: 2016. május 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. május 16. Hát a maximum összeg 100000Ft lenne. És hát olyan átlagos használat de azt szeretném hogy jól fotozzón. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. május 17. Megosztás Posztolva: 2016. május 17. Dominókártyával akarod gondolom Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag5718 Posztolva: 2016. május 18. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. május 18. Nem hanem előfizetésre Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag5718
Üdv Mindenkinek!
Nem tudom hogy milyen telefont vegyek. De az is baj hogy egyelttalán nem szeretnék sok pénzt kiadni.Nos hát vannak elképzeléseim de nem is tudom nagyon tanácsatalan vagyok.
Előre is köszönöm a válaszokat
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.