Törölt_tag6409 Posztolva ekkor: 2016. június 13. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. június 13. Kaptam egy SMS-t hogy kupon csomagom letölthetem,de nem boldogulok és nem segít senki.A T-Mobilnál mondták,hogy töltsem le a nett-ről. Csakhogy én nem találok olyan helyet ahonnan ezt letölthetném. Segítségüket előre is köszönöm. Tarjányi Viktor Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2016. június 13. Megosztás Posztolva: 2016. június 13. Hello Viktor, a Tének jónéhány féle kuponja, kuponcsomagja van, így segítene, ha megadnád, hogy pontosan mi volt az SMS-ben (ha konkrét kód is volt benne, azt ne írd le)... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag6409 Posztolva: 2016. június 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. június 21. Hello teherwagon,a bejárati kapumon dolgozom néhány napja és csak most kerültem gépközelbe.Köszi szépen a segítséget de felhívott a T-mobil és elküldte email-be az egész csomagot. A vicc az egészben az,hogy 06.05.-én kaptam az SMS-t,és juni.6.-án lejárt a csomag 85-90 %-a. Üdvözlettel : Tarjányi Viktor Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6441 Posztolva: 2016. június 22. Megosztás Posztolva: 2016. június 22. A 944 pontom mire válthatom be? Köszönettel: Szabó Renáta Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2016. június 22. Megosztás Posztolva: 2016. június 22. Hello Renáta, röviden készülékcserére, tartozékokra, kedvezmény kuponokra, szolgáltatásokra (1 pont = 1 Ft). bővebben a Té honlapján... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag6409
Kaptam egy SMS-t hogy kupon csomagom letölthetem,de nem boldogulok és nem segít senki.A T-Mobilnál mondták,hogy töltsem le a nett-ről. Csakhogy én nem találok olyan helyet ahonnan ezt letölthetném.
Segítségüket előre is köszönöm.
Tarjányi Viktor
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.