Telekom Arinora Posztolva ekkor: 2016. június 16. Telekom Megosztás Posztolva ekkor: 2016. június 16. Sziasztok, nem tervezitek a videotékát összekombinálni port vagy imdb oldallal? Egyszerűbb lenne a filmválasztás, ha a TV-n is látni lehetne, milyen értékelést kapott a film. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2016. június 16. Megosztás Posztolva: 2016. június 16. Nincs ilyen tervbe de amint lesz változás, meglesz hirdetve. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2016. június 17. Megosztás Posztolva: 2016. június 17. Hello Arinora, jó ötlet, de szerintem is az van, amit anonymus írt. ugyanakkor az én nem kifejezetten mainstream elvárásaimmal például nem működne (az imdb toplistán jócskán van olyan, ami nekem 2 pontot sem érne, így csak fenntartással tudnám kezelni az értékelést) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Arinora
Sziasztok, nem tervezitek a videotékát összekombinálni port vagy imdb oldallal? Egyszerűbb lenne a filmválasztás, ha a TV-n is látni lehetne, milyen értékelést kapott a film.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.