Ditti

Domino feltöltés nem érkezik meg

Kérdés

Mi lehet az oka annak, hogy online Domino kártyás feltöltésem az utóbbi 5 alkalomból 2x nem érkezett meg a kártyámra? A számlámról a pénzt levette, de még az SMS-t is megkaptam a feltöltés összegéről és az új egyenlegről, de a feltöltés nem jött meg. Illetve ebből a 2 esetből 1x semmi nem érkezett meg, a másik alkalommal pedig az 5000-es feltöltésből 3000Ft jött a kártyámra, de akkor is az SMS szerint megkaptam mind az 5000Ft-ot.

Köszönöm, ha valakinek van ötlete. 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

 

SMS-ben

  • meglévő Domino díjcsomagod mellé

Küldd díjmentes SMS-ben a -NETPLUSZM kódot a 1430-ra 3 arról a hívószámról, melyre aktiválni szeretnéd!

Telefonon

  • meglévő Domino díjcsomagod mellé

Hívd a 1430-as számot! 3

További információ

Személyesen

  • meglévő Domino díjcsomagod mellé

Látogass el egy Telekom üzletbe!

Üzletkereső

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Köszi Teherwagon!

Akkor lehetséges, hogy a NetPlusz M csomag miatt van? Azt hittem az csak akkor vesz el pénzt, amikor használom is....rég nem használtam. 

Azt meg tudod mondani, hogy azt hogyan kell visszamondani? 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hello @Ditti, az első esetre elméleti tippjeim vannak, a másik viszonylag egyértelmű, de biztosabbat természetesen a Té ügyfélszolgálat tudna mondani:

Ekkor: 2016. július 21. at 9:40, Ditti írta:

A számlámról a pénzt levette, de még az SMS-t is megkaptam a feltöltés összegéről és az új egyenlegről, de a feltöltés nem jött meg... semmi nem érkezett meg,

hol, hogyan töltöttél, biztosan jó számot adtál meg? ha a feltöltött Domino kártyára kaptál sms-t, akkor a szám biztosan jó. így meg kellett volna érkeznie az összegnek is, hacsak nincsenek olyan időszaki díjas szolgáltatásaid, amiknek díja éppen esedékes volt, így "elszipkázták" a töltés egy részét vagy egészét. ha nem a Domino kártyára kaptad az üzit, hanem az előfizetésedre, aminek a terhére töltöttél (már ha így töltöttél), akkor ellenőrizd az üzenetben a számot. biztosan a tiéd?

Ekkor: 2016. július 21. at 9:40, Ditti írta:

A számlámról a pénzt levette, de még az SMS-t is megkaptam a feltöltés összegéről és az új egyenlegről, de ... az 5000-es feltöltésből 3000Ft jött a kártyámra, de akkor is az SMS szerint megkaptam mind az 5000Ft-ot.

van egy vagy több olyan szolgáltatásod, aminek időszaki díja esedékes volt (éppen akkor járt le a 30 nap, vagy jóval korábban ugyan, de addig egyenleghiány miatt nem volt levonható). ezt a díjat vagy díjakat levonta a Té rendszere a töltésedből, és csak a többit tudod telefonálásra vagy bármi másra elhasználni

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most