Rendkívül nehezményezem, azt a gyakorlatot, amit velem csinálnak.
Konkrétan: 2016.07. 31.-én 00 óra 13 perc 58 másodperckor megszólal a telefonom : üzenetem érkezett.
Kétségbeesve olvasom , mert mi történhetett, baleset vagy valami szomorúbb eset a családban?
Nem kérem szerencsére egyik sem.
A derék szolgáltató éjjel egynegyed egy órakor felébresztett álmaimból, mivel közlendőjét rendkívül fontosnak tartotta és közölte, hogy a kártyámon már csak 300.-Ft lebeszélhető költségem van.
Hát nem csodálatos ez a figyelmesség? Na de éjjel negyed egy órakor?
Szeretném a vezérkar telefonszámát megtudni és ezt a figyelmességet viszonozni a részükre.
Kérem tegyék ezt nekem lehetővé és egy héten keresztül hívni fogom Őket megkérdezve, hogy jól alszanak-e.
Kérem szíves válaszukat, hogy ilyen *****ság a jövőben nem fog előfordulni!!!!!
Kérdés
Törölt_tag6571
Tisztelt T.com vezetősége.
Rendkívül nehezményezem, azt a gyakorlatot, amit velem csinálnak.
Konkrétan: 2016.07. 31.-én 00 óra 13 perc 58 másodperckor megszólal a telefonom : üzenetem érkezett.
Kétségbeesve olvasom , mert mi történhetett, baleset vagy valami szomorúbb eset a családban?
Nem kérem szerencsére egyik sem.
A derék szolgáltató éjjel egynegyed egy órakor felébresztett álmaimból, mivel közlendőjét rendkívül fontosnak tartotta és közölte, hogy a kártyámon már csak 300.-Ft lebeszélhető költségem van.
Hát nem csodálatos ez a figyelmesség? Na de éjjel negyed egy órakor?
Szeretném a vezérkar telefonszámát megtudni és ezt a figyelmességet viszonozni a részükre.
Kérem tegyék ezt nekem lehetővé és egy héten keresztül hívni fogom Őket megkérdezve, hogy jól alszanak-e.
Kérem szíves válaszukat, hogy ilyen *****ság a jövőben nem fog előfordulni!!!!!
Tisztelettel Molnár György
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.