Törölt_tag6700 Posztolva ekkor: 2016. szeptember 5. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. szeptember 5. Tiszteltb T mobil hallotam hogy megszünik sajnos ez a dolog hogy mėrt nem tudom pedig jo dolog volt. Ėrdekelne hogy van e hasonlo csomaguk ės milyen arban köszönetettel:Tatra Eszter Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2016. szeptember 12. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 12. Hello @tunszi, ha sokat beszéltek, akkor otthoni oldalon a Hoppá csomag, mobil oldalon meg a Next csomagok valamelyike lehet jó választás számotokra. az előbbivel gyakorlatilag ingyen beszéltek, csak a havidíjat kell fizetni. az utóbbi ha van aranykártyás előfizetésetek, társkártyás változatban is elérhető. ráadásul már a legkisebb Next csomaggal, az S-sel is ingyen hívtok hálózaton belül, de hálózaton kívül is csak az első 160 perc után kell pluszban fizetni. Domino-nál meg a Domino 5 jöhet szóba, ott beállíthattok 5 számot, amit a használó kedvezményesen hívhat Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag6700
Tiszteltb T mobil hallotam hogy megszünik sajnos ez a dolog hogy mėrt nem tudom pedig jo dolog volt. Ėrdekelne hogy van e hasonlo csomaguk ės milyen arban köszönetettel:Tatra Eszter
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.