Törölt_tag6706 Posztolva ekkor: 2016. szeptember 7. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. szeptember 7. Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy van egy telefonszámom ami előfizetéses,de nem az én nevemen van hanem a főnökömén.Hogyan tudnék ehhez én hívás részletező számlát kérni? bejövő és kimenő híváslistával?? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2016. szeptember 12. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 12. Hello @Samu, bejövőt sehogyan, azt nem rögzítik a szolgáltatók, így a Té sem. kimenőt kérhetsz esetileg és állandóra is. melyik kellene a kettő közül, és ismered az előfizetés jelszavát? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6706 Posztolva: 2016. szeptember 15. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 15. hátt nekem mind kettő kellene de a kimenő is elég lenne csak az a baj hogy az előfizetés nem az én nevemen van hanem a főnökén és nem tudom a jelszót ő meg nem akar részletes számlát Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2016. szeptember 15. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 15. (szerkesztve) Hello @Antaa (miért írtam korábban Samut, nevet módosítottál vagy benéztem? ), akkor sajnos reménytelen az esetit Té üzletben, telefonon vagy talán még a Té honlapján kérhetnéd. de az üzletben jelszót vagy papírokat kérnek, a másik kettőn meg jelszó kell (jelszót nem ismered, a főnököd papírjai a főnöködnél vannak, de ha nálad lennének, akkor sem tudnád eladni magad a főnöködként) állandónál ugyanez a helyzet, és bár van egy kiskapu, valószínűleg ez is bukó lesz: ha a főnököd kikapcsolta a jelszóvédelmet (amit kétlek), akkor a 1430-ra küldött +reszletesszamla szövegű sms-ben megrendelhetnéd a főnököd telefonjáról. ekkor a szeptemberi számla mellett már részletezőt is kapna a főnököd. viszont mivel a főnököd kapná, azt ugyanúgy nem látnád, mint a normál számláját... tehát a főnököd nélkül nem fog menni (ha olyan az ügy, akkor rendőrség, ügyészség a Tétől kikérhetik persze, de ők sem fogják veled megosztani). mindenki érdekében úgy van kitalálva a rendszer, hogy senki se kérhesse le más számláját. később esetleg az lehet megoldás, ha a fönököddel közösen átiratjátok a számot a te nevedre (visszamenőleg ekkor is csak az átírás utáni időszakral tudsz részletezőt kérni) Szerkesztve ekkor: 2016. szeptember 15. Szerkesztő: teherwagon kieg Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag6706
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy van egy telefonszámom ami előfizetéses,de nem az én nevemen van hanem a főnökömén.Hogyan tudnék ehhez én hívás részletező számlát kérni? bejövő és kimenő híváslistával??
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.