Antaa

hívás részletező

Kérdés

Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy van egy telefonszámom ami előfizetéses,de nem az én nevemen van hanem a főnökömén.Hogyan tudnék ehhez én hívás részletező számlát kérni? bejövő és kimenő híváslistával??

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Hello @Antaa (miért írtam korábban Samut, nevet módosítottál vagy benéztem? :D), akkor sajnos reménytelen :(

  • az esetit Té üzletben, telefonon vagy talán még a Té honlapján kérhetnéd. de az üzletben jelszót vagy papírokat kérnek, a másik kettőn meg jelszó kell (jelszót nem ismered, a főnököd papírjai a főnöködnél vannak, de ha nálad lennének, akkor sem tudnád eladni magad a főnöködként)
  • állandónál ugyanez a helyzet, és bár van egy kiskapu, valószínűleg ez is bukó lesz: ha a főnököd kikapcsolta a jelszóvédelmet (amit kétlek), akkor a 1430-ra küldött +reszletesszamla szövegű sms-ben megrendelhetnéd a főnököd telefonjáról. ekkor a szeptemberi számla mellett már részletezőt is kapna a főnököd. viszont mivel a főnököd kapná, azt ugyanúgy nem látnád, mint a normál számláját...

tehát a főnököd nélkül nem fog menni (ha olyan az ügy, akkor rendőrség, ügyészség a Tétől kikérhetik persze, de ők sem fogják veled megosztani). mindenki érdekében úgy van kitalálva a rendszer, hogy senki se kérhesse le más számláját. később esetleg az lehet megoldás, ha a fönököddel közösen átiratjátok a számot a te nevedre (visszamenőleg ekkor is csak az átírás utáni időszakral tudsz részletezőt kérni)

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: teherwagon
kieg

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

hátt nekem mind kettő kellene :/ de a kimenő is elég lenne :/ csak az a baj hogy az előfizetés nem az én nevemen van hanem  a főnökén és nem tudom a jelszót ő meg nem akar részletes számlát

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hello @Samu, bejövőt sehogyan, azt nem rögzítik a szolgáltatók, így a Té sem. kimenőt kérhetsz esetileg és állandóra is. melyik kellene a kettő közül, és ismered az előfizetés jelszavát?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most