Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Tegnap
 2. Nálam ugyan ez a hiba érdekes, hogy van olyan gép ahol megy van ahol nem. Vicc, de ez van.
 3. Blizz jelzett valamit? Nálam nem volt gond, bár csak néha Overwatch megy.
 4. No most már működik? Nem tapasztaltam problémát Telekomos netet használva Blizz játékoknál mostanság.
 5. Egy ideje le cserélték Sagemcom modemem erre az állítólag nagyon jó HWG-re. Nagyon itt a fórumon sem a itcafe forumán nem találkoztam a modemmel kapcsolatos tapasztalatokkal. Nem nagyon szorja ki a Telekom ezt a fajta HWG-t? Van egy érdekes hibája, amire még nem tudtam rá jönni miért van. Ha belépek az adminisztrációs felületre akkor nem jelenik meg semmi az eszköz adatai üresek, várni kell nem keveset mire be tölti az adatokat, addig sem wifit semmit se lehet állítani. Fura hiba, bár sürün nem lépek be mert nincs rá szükség. Wifit ki kapcsoltam nem nagyon tudok róla nyilatkozni, de még ment addig jó volt. Jobb mint a Sagemcom-é. 300/20 as netre kaptam. szerelő szerint mehetne az 500 is, vagy akár a 1000 is, de itt Turán még ezt nem engedélyezték ügyfélszolgálat nem nagyon volt segitőkész. Persze a szerelő válltig állította, hogy már müködni kell. mi ebben a jó? HWG most már kompatibilis a nagy nettel csak a telekom nem Nektek tapasztalatotok? Vagy nem sokmindenki használja ezt az eszközt?
 6. Utolsó hét
 7. Kedves @tehervagon! Köszönöm szépen a reagálásod, még jobban köszönöm a segítségedet, hátha tényleg lehetne javítani a helyzeten. Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy a vonal eddig kifogástalan volt hosszú hónapokon, sőt éveken keresztül. A múlt héten volt egy kisebb vihar, azóta vagyok kénytelen elszenvedni a 2 Mbit sebességet. A probléma tehát valószínűleg műszaki jellegű. Tulajdonképpen nem is ez bosszant. Sokkal jobban fáj, hogy nem azt kapom válaszként, hogy alkalmas időben, ha erre jár egy technikus csapat, akkor megellenőrzik a problémát, hanem élből visszakapom, hogy a vonal ennyit bír. Néztem ezt a SZIP akciót, csak a dokumentumok alapján szeptember 30 a kivitelezési ideje, annál hamarabb nem valószínű, hogy szóba jöhet. Köszönöm még egyszer!
 8. Teherwagon én és a fogadó telefon is Tés,nekem Samsung galaxy note9 van a fogadóét nem tudom milyen Samsung.Saját tabletomra küldött sms rendesen odaért.Netem a csomagban foglalt 12GB van,biztos vagyok abban hogy nem nálam van a gond,a fogadó teló régebben kapott tőlem smst.Valoszinünek tartom hogy messenger beállitási gond lesz,de nem tudok rájönni hogy mi.Végsőesetben tés bolt és a mobilokos marad.
 9. Hello @Feriur, ha van helyi bankszámlád, utalhatsz azzal (a helyi kártyás fizetést nem írom, mert azt nem tudom, hogy van-e regisztrációd, és ha van, a Tés vagy Díjnet felületek elfogadnak-e külföldi kártyát). vagy valamelyik pénzküldő szolgáltatóval elküldöd az összeget egy rokonnak, barátnak, aki valamelyik postán becsengeti. a normál verziósakkal nem fárasztalak, írtad, hogy az nem érdekel
 10. Hello @kovacs3at, az a gond, hogy az általad írtak és a Té válasza alapján ez szinte biztos, hogy feature, nem bug központtól való távolság, helyi telítettség, a réz ott ennyit tud, bármit csinálnak. SZIP vagy önerős fejlesztés lehet remény, drágább, de használható mobilinternet, esetleg vacak, de csillagászati áron mért mikrós vagy műholdas net az alternatíva, vagy ha megtalálja, @btz szerintem megnézi majd, van-e esély pár megát javítani rajta
 11. Na, ez majdnem kimaradt közben egy kávé és a kiegészítésed után leesett, a cat5-ös kábel lesz a ludas (ha pontos volt a típusjelzés). az csak 100 megát tud, így legalább cat5e kellene egyébként nálam is hasonló a helyzet, nálam a stb-okat és az egyik mesh-t kivéve minden wifin lóg, annyi a különbség, hogy velem madarat lehetne fogatni, ha a mesh-en a tiédhez hasonló értékeket mérnék (300-as netem van nekem is)
 12. Az automatikus beállítás akkor rendben, de az elméletem ettől még megáll. ennél a kevert, sms-chat szolgáltatásnál az a lényeg ugyanis, hogy az sms díj megspórolása, bővebb formátumlehetőségek miatt elsősorban chat üzenetként próbál mindent továbbítani, de az csak akkor megy, ha mindkét félnél aktív a szolgáltatás, alkalmas a teló, és van net. ha a fogadó félnél nem stimmel valami, akkor kicsit később újrapróbálja, vagy külön, manuálisan el lehet küldeni sms-ként (azt ugye mindenki megkaphatja, ma már lényegében nincsenek feltételek). te mint küldő szintén Tés vagy? ha igen, milyen telód van, illetve van mobilinterneted?
 13. Akkor tényleg fura. a cat5e önmagában oké, illetve a rendben lévő letöltési sebesség alapján sem az ONT, sem a saját hardvereid, de az optikai háló miatt a háló sem gyanús (optikán lényegében annyit kapsz le-fel, amennyire előfizetsz, ha kevesebbet mérsz, akkor funkció, beállítás, valamelyik hardver vagy éppen maga a mérő a ludas, pl. Windows-on nem appban mérsz, hanem böngészőben, bár itt írtad, hogy a mérő oké). kérdések még, hátha közelebb jutsz: mi alapján írtad, hogyan nézed a valóságos feltöltést? fut valami feltöltést masszívan használó dolog a háttérben (fájlcserélő, szerver, ilyenek) a járványhelyzet miatt különösen aktuális, VPN-en lógsz? nem ennyire súlyosan, de az is okozhat ilyet közvetlenül az ONT-ra csatlakoztattad a kábelt vagy van más közbeiktatott cucc? ha tudtad, másik számítógéppel próbáltad, esetleg biztos ami biztos másik kábellel (a mérő miatt nem valószínű, hogy számítanak, de az ördög alvása ugye )? wifin mennyit mértél?
 14. Hello @paszek, ugyanaz a helyzet, mint justzolinál, a Hevesi járást nem a Té nyerte. ettől függetlenül nem lehetetlen, hogy a Té ott is fejleszt, de a SZIP hajrájában valószínűleg nem idén. a nyertesnek kellene tehát elsősorban, hiszen ő kapott támogatást, aztán meglátjuk. azért írom, mert nem tudom, hogy a tiétekkel mi a helyzet, meg tényleg így van-e, de a sajtóban annak idején itt-ott felröppent már, hogy olyan is nyert, aki rendesen csúszik, mert vélhetően csak bérmunkával oldhatja meg. annak meg a SZIP hajrá és a járványhelyzet nem kedvezett igazán. az mindenesetre biztató, hogy a szomszédságotokban már dolgoznak rajta
 15. Üdv sziasztok. Érdekelne tudja e valaki esetleg,hogy Tarnazsadány is ki húzza e esetleg az optikát a Telekom ? Tarnaméra most kezdte el
 16. Mindenhol ez van sajnos, már az eléjen gondoltam és kizártam a sitespecifikus hibát.
 17. Sziasztok! Egy kicsi panaszkodás, ha úgy tetszik. Május 28 körül az addig nagyon jól működő, 10 Mbit/s ADSL kapcsolatom sebessége egyik napról a másikra leesett 2 Mbit/s-ra. Leteszteltem mindent, amit tudtam, lakáson belül kábelt cseréltem, az eszközt újraindítottam, de semmi javulás nem történt. Mivel a 2 Mbit rettentő kevés, bejelentettem a 1414 számon a hibát. Az automata rendszer megvizsgálta a vonalat és jónak találta. Persze, hogy jó, hiszen több, mint a garantált 1 Mbit, de egyértelműen valami műszaki oka van, hogy a korábbi, kifogástalan kapcsolat egyik percről a másikra elromlott. A hibát lezárták azzal a kifogással, hogy a vonal megfelelő. Erre válaszul írtam egy levelet, ismét megemlítettem a problémámat, amire sajnos elutasító választ kaptam, hogy a vonal ennyit tud. Kérdésem lenne, hogy kihez lehet panasszal fordulni, illetve mit tehetek azért, hogy a hiba megszűnjön. Sajnos a településen nincs sok alternatíva, hogy más típusú kapcsolatot igényeljek. Kicsit bosszantó, hogy más ugyanennyi árért gigabitet kap máshol, számomra a 10 megabit is elérhetetlen, pedig egyszerű műszaki hiba az oka.
 18. Teherwagon,az üzenet küldési alapértelmezett mindkettő félnél automatikuson volt,ezt én állitottam be,és biztos hogy sms-ről volt szó mert azt is én kűldtem a másik telefonra.Ezenkívűl valami tipp volna még?
 19. NAT volt a baj, megoldottam.
 20. hello, megvan, már üzemel a meshre kapcsolodva 80-90 Mbit van, kb 90% atmegy. Mivel ez konzisztens az egész házban, tudok vele élni ha muszáj, de keresem a megoldást. A masodikat pontositsuk. A laptopon wifin 200-250+ Mbit, vezeteken kb 100 Mbit. Telefonon wifin 300 Mbit.
 21. Hello @Agar, bárhová töltesz, ennyi, vagy csak bizonyos célhelyeknél?
 22. Hello AttilaG, kérdésekkel válaszolok a mesh rendszer megvan már? ha igen, azon mennyit mérsz? illetve azon eszközön wifin mennyit mérsz, ami kábelen 100 körüli sebességet tud?
 23. Hello @Zsiga70, szerintem "csak chat"-re van állítva az üzenetkezelő app (RCS a neve a Ténél), az meg csak net kapcsolattal megy. ezt kellene módosítani, automatikusra állítani. és/vagy a küldő valójában nem sms-t küld, hanem chat üzenetet (ami értelemszerűen csak úgy működik, ha neten lóg a küldő és a fogadó is)
 24. Hello @FHajdu, ha a leírásában szereplő módon nem sikerül felvenni a hívást, és a ki-bekapcs trükk sem segít, akkor sajna nem hiszem, hogy beállítással módosíthatnád, valószínűleg szerviz lesz a vége " Hívásfogadás Amikor megszólal a telefon csengőhangja, csúsztassa fel az ujját a hívás fogadásához. Tipp: Nem szeretné telefonját néma üzemmódra állítva használni, de az adott hívást most nem kívánja fogadni? Egy bejövő hívás némításához nyomja meg a hangerőcsökkentés gombot. A telefonon beállíthatja, hogy a csengőhang elnémuljon a telefon felemelésekor: koppintson a Beállítások > Rendszer > Kézmozdulatok > Némítás felemeléskor lehetőségre, és kapcsolja be. Ha egy bejövő hívást a telefon megfordításával szeretne elutasítani, akkor koppintson a Beállítások > Rendszer > Kézmozdulatok > Fordítsa meg a hívás elutasításához lehetőségre, és kapcsolja be. Híváselutasítás Egy hívás elutasításához csúsztassa ujját lefelé a képernyőn"
 25. Üdv mindenkinek. Nemrégiben vettem egy Nokia 6.2 telekomos telefont. A problémám a következő hívás érkezésekor a telefon cseng, Viszont a kijelző sötét marad, a hívást nem lehet felvenni. Csak kinyomni. Azt szeretném megtudni mitől van ez? Ill hogyan lehet beállítani.
 26. Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy miért nemérkezik meg az sms a telefonra(samsung),még csak értesítés sem jön csak akkor ha telefon csatlakoztatva van a wifire.Nem az én telefonom és nem az én problémám,én csak infót kérnék? Köszönöm előre is
 27. Hello, 2 hete kötötték a Telekom 300/20 Mbit netet, ami wifin 5GHz-n hozza a max 300/20-at legtöbb esetben, de vezetéken (CAT 5 UTP, több is van itthon) csak kb 90-120-at tud, bármelyik porton. Laptoppal, masik routerrel is kimértem. Nincs semmi egyéni konfig. Mellékes info: Azért kellene vezetékes net, mert mesh routerekkel kapcsolnám össze (nagy a ház) és nem a modem wifi-jét használom (aminek egyéb limitációi is vannak, pl nem tud 30-40 iot eszközt kezelni, illetve home office: sokszor 2 videokonf megy, ami közben gyakran kell helyet változtatni....) de ha mindent lekapcsolok, akkor is ugyanolyan lassú a net, nincs hozzá köze... Igen, már újraindítottam, factory reset volt 2x és nem raktam a mikróba se.. Valami ötlet? Köszi előre is!
 1. További aktivitások betöltése