Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Ma
 2. Szia @hugi69@citromail.hu, Ha a Domino kártyát neten rendelted meg, nincs szükség aktiválásra, miután beteszed a készülékbe, már működni is fog. Ha pedig üzletben vásároltad meg, Fix Quick típust, azt ezen a linken tudod aktiválni, vagy a 06-30/633-6366 számon.
 3. Tegnap
 4. Üdv! Ma kicseréltettem a kártyát. A tabletről átmásoltam a beállításokat. Profile name: T-mobile H 03 Usernamet, passwordot magától írja be. IP type: IPV4 & IPV6 APN: wnw Nem jó. Szerintem feladom. Még egy 20-as kártyával kipróbálom. UTP kábellel csatlakozom a vezetékes hálózathoz, kilövöm a DHCP-t és gigabites switsh-nek, meg Wifinek jó lesz.Úgy működik. Köszönöm a segítségeteket! Ha esetleg mégis történne valami pozitív dolog, jelentkezem.
 5. Technicolor ISB2201 STB-m van, Műsorújság appal szeretném összerendelni. Az Extráknál sikerült is kiválasztani a Műsorújság összerendelést, de ha kiválasztom, betöltési hiba fogad. Valami tanács, ötlet, hogy ez esetben mit tegyek?
 6. User name és Password helyre nem kell semmi sem.
 7. Utolsó hét
 8. Egy másik szolgáltató kártyájával is megnézném. Írtad ugyan, hogy független, de azért hátha mégis.
 9. @abit Azokkal is próbáltam. Ez a térerő hiány gyanús. Lehet, hogy nem jó a router? Több videót megnéztem, mindenhol volt beállítás nélkül.
 10. @Petikem Nem lehet, hogy hibás az egész?
 11. @abit Ezen nincsenek ilyen beállítások. De amikor bekapcsolom, szerintem a hálózatot látnia kellene, de egyáltalán nincs térerő.
 12. Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Úgy néz ki, nálam menün keresztül már működik. Remélem Nálatok is rendbe jött. Mindenkinek szép estét.
 13. @btz És tényleg! Nem gondoltam volna, hogy még működik, de lehet csak összekevertem a t-zones-szal, ha jól tudom az nem megy már. Az én beállításaim: - MCC: 216 - MNC: 30 - Azonosítás típusa: PAP - Hozzáférési pont típusa: default, supl, xcap
 14. @abit Most is megy vele a net @Petikem MCC 216 MNC 30 MVNO típus Nincs Hozzáférési pont tipusa: default,dun,supl,xcap (mondjuk nálam enélkül sincs gondja)
 15. APN-nek most már nem internet.telekom vagy internet kell? wnw (web'n'walk) ha jól emlékszem régen volt.
 16. Nem jó! Kipróbáltam a PAP-ot is.
 17. Esetemben optikai hálózaton megy, mégsem jó. Most már a csatornakeresés se működik. Remélem minél hamarabb javítják, és köszi hogy jelezted feléjük.
 18. Igazán nincs mit, remélem mielőbb megoldódik a probléma!
 19. Nálam is gond van az Archív TV-vel, jeleztem az ügyfélszolgálaton, tudnak már a gondról, folyamatban van a javítás. @Niti79, a hiba elhárítása után a menüből kiválasztva tudod majd tallózni az elérhető tartalmakat (csatornákra/napra bontva).
 20. @Petikem "APN : wnw"-t próbáld ki.
 21. Üdv! Pin kód nincs. Tabletben műküdik a kártya. Profile name: Telekom HU net User name: - Password: - IP type: IPV4 IPV6 APN: internet.telekom
 22. Üdv! Pin kód nincs. Tabletben műküdik a kártya. Profile name: Telekom HU net User name: - Password: - IP type: IPV4 IPV6 APN: internet.telekom Telekomos sim van benne.
 23. Üdv @Petikem Mik a pontos beállítások. PIN kód meg van adva benne? Sim működik telefonban, vagy milyen fajta SIM-et szeretnél beletenni?
 24. Sziasztok! Van egy Huawei B315s-22 routerem. Független, de nincs hálózat. Már többször reseteltem, kipróbáltam másik simmel is, de nem jó. Csak pirosan világít a lámpa. Mi lehet a baj? Köszönöm.
 25. Akinek optikai kábelen megy az adás, ott rendben van.
 26. Nálam se megy, a Műsorújság összekapcsoló is hibát ír.
 27. Szia @Niti79, Nálam sem működik az Archív TV.
 1. További aktivitások betöltése