Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Tegnap
 2. Üdv! Add le egy T pontban, a többit ők intézik.
 3. Szervusztok! Segítséget kérnék! A napokban találtam egy sim kártyát és szeretném a tulajdonosának visszaszolgáltatni. A kérdésem az lenne, hogy a sim kártya hátoldalán található kódból ki tudom -e szűrni a telefonszámot vagy bármi módon megtudhatom -e rajtatok keresztül a tulajdonos nevét vagy telefonszámát. Előre is köszönöm segítségetek! Üdvözlettel: mikol
 4. Hali! Abba kérném Valaki segítségét, hogy a Sagemcom F@st 5655v2 ONT-hoz csatlakoztatott EXTENDER1600-as STRONG-ba dugott USB-n lévő dolgokat hogyan tudnám elérni ez internetről (FTP)? Hol és mit kell beállítani, hogy elérjem, ha egyeltalán lehetséges? A Sagemcom F@st 5655v2 ONT-ban lévő USB-k elérésére állítólag nincs lehetőség gyárilag. Jólenne legalább ha a STRONGOT el lehetne érni az internetről! Hálózaton belül mindent látok és használhatok, de kívülről nem tudom elérni. A ddns cím be van állítva.
 5. @BaksaBarnus Tegyél fel további képeket minden beállításodról Teamviewerrel tudok segíteni ma vagy holnap este 10 után.
 6. Sziasztok! Valaki tudna segíteni port forwardingba ? Minecraft servert szeretnék csinálni, de sehogy sem jó. Routerben beállítottam a dolgokat, ip, port, tcp udp, stb... De sehogy sem akar működni. A modemben is próbáltam beállítani a port továbbítást, Ip, port stb... Dmz-t is használtam és továbbra sem akarja megnyitni. Ilyenkor mi a teendő ? Hívjam fel a szolgáltatót, vagy mi legyen ?
 7. Szia! Igen hosszabbítod, de már csak 1 évre lehet, 2 évre csak akkor lehet,ha veszel eszközt is hozzá pl (tv,laptop,telo stb). Illetve nem kötelező hosszabbítanod sem, mert törvény van rá, hogy a havi díj nem emelkedhet ha lejárt a hűségidőd. Bővebben itt.
 8. Sziasztok! telekom triplában vagyok 2 éves hűségszerződéssel, ami jövőhónap közepén jár le. Jól tudom, hogy a lejárat előtti 30 napon belül mindenféle kötbér vagy más baj nélkül köthetek új hűségidőt?
 9. Utolsó hét
 10. Szia @hugi69@citromail.hu, Ha a Domino kártyát neten rendelted meg, nincs szükség aktiválásra, miután beteszed a készülékbe, már működni is fog. Ha pedig üzletben vásároltad meg, Fix Quick típust, azt ezen a linken tudod aktiválni, vagy a 06-30/633-6366 számon.
 11. Üdv! Ma kicseréltettem a kártyát. A tabletről átmásoltam a beállításokat. Profile name: T-mobile H 03 Usernamet, passwordot magától írja be. IP type: IPV4 & IPV6 APN: wnw Nem jó. Szerintem feladom. Még egy 20-as kártyával kipróbálom. UTP kábellel csatlakozom a vezetékes hálózathoz, kilövöm a DHCP-t és gigabites switsh-nek, meg Wifinek jó lesz.Úgy működik. Köszönöm a segítségeteket! Ha esetleg mégis történne valami pozitív dolog, jelentkezem.
 12. Technicolor ISB2201 STB-m van, Műsorújság appal szeretném összerendelni. Az Extráknál sikerült is kiválasztani a Műsorújság összerendelést, de ha kiválasztom, betöltési hiba fogad. Valami tanács, ötlet, hogy ez esetben mit tegyek?
 13. User name és Password helyre nem kell semmi sem.
 14. Egy másik szolgáltató kártyájával is megnézném. Írtad ugyan, hogy független, de azért hátha mégis.
 15. @abit Azokkal is próbáltam. Ez a térerő hiány gyanús. Lehet, hogy nem jó a router? Több videót megnéztem, mindenhol volt beállítás nélkül.
 16. @Petikem Nem lehet, hogy hibás az egész?
 17. @abit Ezen nincsenek ilyen beállítások. De amikor bekapcsolom, szerintem a hálózatot látnia kellene, de egyáltalán nincs térerő.
 18. Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Úgy néz ki, nálam menün keresztül már működik. Remélem Nálatok is rendbe jött. Mindenkinek szép estét.
 19. @btz És tényleg! Nem gondoltam volna, hogy még működik, de lehet csak összekevertem a t-zones-szal, ha jól tudom az nem megy már. Az én beállításaim: - MCC: 216 - MNC: 30 - Azonosítás típusa: PAP - Hozzáférési pont típusa: default, supl, xcap
 20. @abit Most is megy vele a net @Petikem MCC 216 MNC 30 MVNO típus Nincs Hozzáférési pont tipusa: default,dun,supl,xcap (mondjuk nálam enélkül sincs gondja)
 21. APN-nek most már nem internet.telekom vagy internet kell? wnw (web'n'walk) ha jól emlékszem régen volt.
 22. Nem jó! Kipróbáltam a PAP-ot is.
 23. Esetemben optikai hálózaton megy, mégsem jó. Most már a csatornakeresés se működik. Remélem minél hamarabb javítják, és köszi hogy jelezted feléjük.
 24. Igazán nincs mit, remélem mielőbb megoldódik a probléma!
 25. Nálam is gond van az Archív TV-vel, jeleztem az ügyfélszolgálaton, tudnak már a gondról, folyamatban van a javítás. @Niti79, a hiba elhárítása után a menüből kiválasztva tudod majd tallózni az elérhető tartalmakat (csatornákra/napra bontva).
 26. @Petikem "APN : wnw"-t próbáld ki.
 1. További aktivitások betöltése