Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Az elmúlt órában
 2. Ma
 3. @Mazdarobi Figyelve van az ilyesmire, szóval nincs kiskapu. 🙂
 4. Sziasztok! Lehet,hogy hülyén hangzik,de lehet-e a jelenlegi hűségidő alatt úgy hosszabítani,hogy nem lépek nagyobb sebességre,több csatornára,hanem csak tolom a hűségidőt? Azaz ha három havonta hosszabitanék,akkor mindíg az akciós áron vehetném igénybe a szolgáltatásokat? Köszi.
 5. Tegnap
 6. Telekom fiókodban meg tudod nézni az eredeti PIN kódodat.
 7. Szeretnék érdeklődni, hogy ezen a készüléken + 2 Db Strong Mash jelerősítőn, hogy tudnám beállítani az 5 Ghz jelerősséget. Most csak 2.4-en működik. Ha valaki értelmesen elmagyarázná megköszönöm. Nem ***** vagyok, csak a papíron leírtak alapján nem működik a ketyere. Esetleg a 198.168.01 oldalon való beállítás segítene? Volt kint egy nagyon rendes szerelő, most van internet mindenhol, de akadozik, és csak 2.4-en működik. Három napja volt frissítés a III.kerületben,azóta szívok. Ja és ha a modemen kikapcsolom a wi-fi-t, mert ugye ki kell, hogy a jelerősítőt használja, sehol nincs internet. Ötlet?
 8. Elfelejtettem a PIN kodomat
 9. xDSL ha 2018 feb-ban 750e db volt és évente 32e -el csökken, akkor 2040-re fog 0 közelébe esni előreláthatólag.. Persze itt jó volna külön látni az ADSL-t és a VDSL-t. Az FTTx -be meg nem beleérteni a FTTC és FTTN -et.
 10. Ha így haladnak a fejlesztések lesz az 2024 is!
 11. @teherwagonwagon Nincs semmiféle közös képviselő. Magán tulajdonú lakás ház mind, nem bérházak. (nem osztatlan közös) Szolgáltató szempontjából pedig az előfizető se szökik meg, hiszen nincs konkurens szolgáltató. Fizetni pedig így is 30-as csomagot fizetünk, ami így is drágább mint a szomszéd utcában levő konkurens szolgáltató 1000-es netje.. Tudtommal optika vezet a lakópark sarkán álló dslam dobozba, de gondolom kiszámolták hogy ha nem fejlesztenek akkor járnak legjobban anyagilag.
 12. Hello @Tamas586, érdeklődtetek már a Ténél "hivatalosan" a lehetőségekről? azért kérdezem, mert ha ez egy nagy lakópark, akkor nem a várakozás lesz a megoldás (bár az is bejöhet), hanem valószínűleg érdemes lenne kicsit elbeszélgetni a közös képviselővel egy akár sokszáz lakásos helynek ereje van, ha valaki (célszerűen a közös képviselő) nem egyénileg, hanem akár valami lakógyűlésen hevenyészett igényfelmérés alapján, a lakóközösség nevében keresi meg a Tét, hogy x százan rendelnének ott netet, tévét, telefont, de jelenleg a rézen esélytelen, akkor tuti megnézik, hogy mit lehet. nem ismerem a környéket, ha a legközelebbi központ is messze van, akkor persze kicsi az esély. de ha ott van valahol egy optikai kábel elérhető közelben, akkor nem hiszem, hogy 2030-ig kell várnotok
 13. ipv6

  Úgy tűnik nincs megoldás, az eszköznek hibás a firmware-e, pontosabban Jean kifelejtette belőle a teljes dhcpv6 menüt, meg persze mindent ami ezzel jár, plusz kifelejtette belőle a syslogot is. A megoldás emiatt az, hogy kérjem, hogy cseréljék vissza SagemCom 3686 v2-ra ami előtte volt. Kérdéses, hogy bárki leadja-e a sagemnek hibára.......... úgyhogy a következő cserénél már kínos lesz, amikor elfogy a 3686-os a raktárakból is.
 14. Hello, találtam egy év eleji kimutatást. ez alapján látszik, hogy a réz csökken (sajnos nem elég gyorsan), a koax stagnál (minimálisan nő, de ezek csak új rendelések lehetnek, nem fejlesztések, mert erre már mennyiségileg senki sem fejleszt hálózatot, csak minőségileg), az optika pedig nő (szépen, de nem elég szépen). az a kérdés, hogy a réz mikor tűnik el végleg a másik kettő javára (azt gyanítom, nem 2020-ban )
 15. Hello @Bikfic, belépsz, pluszjel középen, bekapcsolható adat-szolgáltatások, egyszeri szolgáltatások, kiválaszt, bekapcsolás. viszont az ilyenek csak az "akció" alatt bekapcsolhatóak, ami a Domino day-nél szerda
 16. Hello, illetve a Té oldala alapján az ezüst kifutó darab, így vagy érkezik belőle, vagy nem (ha ilyen jelzőt biggyesztenek mellé, akkor inkább nem)
 17. Szia. Nincs kizárva hogy bővítik majd idővel a kínálatot, de hogy melyik kerül be, azt nem tudni.
 18. Szia. Sajnos nem tudni, hogy mikor érkezik belőle készlet.
 19. Sziasztok! iPhone 8 plust szeretnék, azon belül ezüst színűt. Nincs jelenleg készleten, mikor lesz? Héten szeretném lecserélni a telefonomat. Választ előre is köszönöm ☺️
 20. Utolsó hét
 21. Bár mindegy de szerintem nem szerdán kaptam az értesítést. Kár hogy most nincs olyan ajánlat
 22. Köszönöm Mac a pontos válaszodat! Nagy elánnal tegnap telepítettem a Catalinát és újra a régi - nem működő verziót dobta be. Lehetne kérni letöltési megosztásra ezt a működő csomag verzót ? Előre is köszönöm.
 23. Rendben. Az biztos hogy a jövőben is bármikor bárki számára ki és bekapcsolható lesz ez a szolgáltatás, amit már maga a FON fog üzemeltetni nem a Telekom. Én azt az információt kaptam, hogy valamilyen szerződéses keretek között használja a FON hotspotként a Telekom digitális elosztóit továbbra is, míg régebben magának a Telekomnak a szolgáltatása volt ez és a FON volt szerződésben a Telekommal, hogy a FON tagok is elérhessék. Ha jól értelmezem a szituációt, most fordul a kocka.
 24. @abit Jelenleg annyit tudok hogy egy egészen más formában fog visszatérni, hogy mikor azt pontosan én sem tudom megmondani.
 25. Nekem is csak az idén emelték 20/2 -re a sebességemet. (Tavaly még 15/1 volt) Budapest 18. és csak ADSL-t adnak (pedig vdsl hgw-t kaptam) Egyenlőre nemis látszik hogy ez tovább emelkedne a következő években. Sebaj, minden év végén meghosszabbítják 1 évvel a határidőt.. Talán csak 2030-ban lesz itt a lakóparkban 30Mbps..
 26. Üdv! Boldogan láttam, hogy van már Xiaomi telefon a kínálatban. Afelől szeretnék érdeklődni, hogy a jövőben/közel jövőben lesz-e több Xiaomi telefon? És ha igen, milyenek? Előre is köszönöm a választ/válaszokat.
 27. Már az is csoda, hogy Mac-en egyáltalán van TV GO...
 28. Kedves BTZ! Eszem ágában sincs kikapcsoltatni, örülök hogy újra elérhető lesz ez a szolgáltatás! Köszönöm az infókat!
 1. További aktivitások betöltése