Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Pajesz

Tag
  • Tartalmak

    15
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Pajesz posztolt

  1. Megoldódott a probléma. Jól sejtettem, a beltéri volt már régi. Azon sehogy nem működött. Az újon már hibátlan!
  2. Üdv Mindenki! Az új csatornakiosztás alapján kellene lenni a csomagomban Comedy Central HD-nek. Már újraindítottam a beltérit, de nem segített. Lehet gond az, hogy régebbi beltérim van? Szerk.: Most kipróbáltam, a másik szobában, újabb beltérivel simán jön, aminek kell. Nálam a régebbivel meg nem...
  3. Azt megkérdezhetem, az adatok melyik részéből látod, hogy képes lenne 30-50-re?
  4. Az a baj, hogy nem hajlandóak arra cserélni, mondván a garantált sebesség felett vagyok, tehát egy szavam sem lehet. A DSL adatokból kiderülne, hogy tényleg megoldás-e a VDSL2? Meg arra lennék még kíváncsi, hogy lenne-e rá valami mód, hogy kicsikarjam belőlük ezt a cserét mindenképp?
  5. Amíg tegnap nem voltam itthon, volt szerelő és cserélte azt a Dlink "csodát". Most egy fehér "virágmintás" ZTE van. Hogyan tudok olyan adatokat kinyerni belőle, amiből kiderülne, mi a helyzet? (A sebességre ez se volt megoldás, csak a netszakadozást szüntette meg.)
  6. Elvileg mindkettőn. Azt mondta, teljesen felejtős, bármit csinálok. Amúgy az jutott még eszembe, hogy az nem lehetséges, hogy a házig ténylegesen el lehet hozva az új kábel, de a közös képviselő nem kérte őket, hogy építsék ki az épületben is? Lehetséges, hogy ez áll fenn?
  7. Na, a sebességprobléma elvileg kinyomozva. Egy nagy kamu ez a hálózatfejlesztés is (legalábbis felénk). Papíron fel lett fejlesztve. A társasházunknál a térkép szerint 30 Mbps és feletti végpont van már, ehhez képest a szerelő, akivel beszéltünk, közölte, hogy azt felejtsük el, mert ami hozzánk jön kábel, azon 18-nál többre ne is számítsunk. Na ennyit a nagy fejlesztésről. A térkép szerint már gyakorlatilag az egész városban elérhető 30+, valójában sehol se jön még 30-cal se, nemhogy afölött.
  8. Újra megnéztem a térképet. Jól emlékeztem. Ott a közvetlenül a házunknál jelzett lakossági végpont elvileg 30 Mbps és felette. Szóval sanszos, hogy a modemmel lesz a gondom. (Nem csak a sebesség, hanem a rendszeres net-megszakadás miatt is.)
  9. A térképük szerint a mi házunk 30+-os. Ráadásul cím alapján ha megnézem a honlapon, még az 50-es csomagot is felajánlja a címemre. Valamint ahogy korábban említettem, az én esetemben nem lehetne gond a vonal állapotával.
  10. És olyankor mi van, ha nekem most nincs pénzem új modemre, ők meg nem hajlandóak cserélni, mert hogy még így is a garantált fölött vagyok? Van valami hivatkozási alapom, amivel kicsikarhatom a cserét? (Ha a netszakadozásra hivatkozok, lehet, hogy az se elég, mert képesek egy ugyanilyen szutykot adni helyette.)
  11. Sziasztok! Nekem is a korábbiakhoz hasonló problémám lenne. Elvileg 30-as netem van. A házban (10 emeletes társasház) elvileg már fejlesztettek, legalábbis egy vonalon felhúzták a kábelt a 10. emeletig, viszont a lakásokig még a régi kábel megy. Nálam már nem, mert egy házban végzett szerelés közben sikeresen elfúrták pont az én kábelemet, így hozzám már új kábel van kihúzva (CAT5E). Mikor emeltettem 30-ra 10-ről – szokás szerint – modemcsere nem történt, még mindig egy ADSL2+-os DLINK van (DSL-360R). A sebesség még nem ment azóta 16 fölé. (Ezenkívül jelentkezik nálam is az a jelenség, hogy nagyobb adatforgalom/sebesség esetén egyszerűen meghal, megszakad a net.) Szerintetek lehet nálam is a korábban említett ADSL/VDSL-ből eredő probléma? Csak mert hiába jeleztem az ügyfélszolgálatnak, hogy ehhez a szolgáltatáshoz szerintem VDSL modem kellene, közölték, hogy mivel még így is a garantált sebesség felett vagyok, nem cserélnek modemet. Valakinek valami ötlete van esetleg, mit tudnék csinálni ilyen esetben? A válaszokat előre is köszönöm!
×
×
  • Új...