Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

forever68

Tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

forever68 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. forever68

    Nokia 7 Plusz

    Nem mert az a vásárló megtévesztése
  2. forever68

    Nokia 7 Plusz

    Bocsi dual simes
  3. forever68

    Nokia 7 Plusz

    Hát igen számomra nem érdekes gagyi telcsiket forgalmaz a ttelekom. Miért nem lehet nekik dukál simes Nokiakat ertekesiten nem engedik az áruházak. Vebaruhazak. Van ilyen a fehasznalora hátrányos megallapodas köztük?
  4. forever68

    Telefon vásárlás

    https://www.telekom.hu/shop/termek/Nokia+7+Plus--NOKIA+7+PLUS+SS++B-C?sku=jsku1754624313&contractType=newPostpaid&paymentType=INSTALLMENT&preselectedTariffplanBundleSkuId=sku2520077 Igen a gyártó oldalán már el tüntették pedig ott is ott volt, hogy hibrid dual simes két kártyafoglalattal rendelkezik , bánom de nem rögzítettem a képet róla elég szomorú hogy ez így megy
  5. forever68

    Nokia 7 Plusz

    https://www.telekom.hu/shop/termek/Nokia+7+Plus--NOKIA+7+PLUS+SS++B-C?sku=jsku1754624313&contractType=newPostpaid&paymentType=INSTALLMENT&preselectedTariffplanBundleSkuId=sku2520077 Szia! Hát én itt a telekom oldalán ezt látom Ez Pedig Nokia 7 plus semmilyen SS jelzés nincs mellette , csak mikor megrendelem, akkor ez a vásárló megtévesztése ?
  6. forever68

    Nokia 7 Plusz

    Sziasztok Azt szeretném kérdezni, hogy most rendeltem egy Nokia7 plusz telcsit és a rendelésemnél már így szerepel: Nokia7 Plusz SS ez mit jelent , nem duál simes a Nokia7 plusz?
  7. forever68

    Telefon vásárlás

    sziasztok Azt szeretném kérdezni, hogy most rendeltem egy Nokia7 plusz telcsit és a rendelésemnél már így szerepel: Nokia7 Plusz SS ez mit jelent , nem duál simes a Nokia7 plusz?
×
×
  • Új...