forever68

Tag
 • Tartalmak

  7
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

forever68 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Nem mert az a vásárló megtévesztése
 2. Bocsi dual simes
 3. Hát igen számomra nem érdekes gagyi telcsiket forgalmaz a ttelekom. Miért nem lehet nekik dukál simes Nokiakat ertekesiten nem engedik az áruházak. Vebaruhazak. Van ilyen a fehasznalora hátrányos megallapodas köztük?
 4. https://www.telekom.hu/shop/termek/Nokia+7+Plus--NOKIA+7+PLUS+SS++B-C?sku=jsku1754624313&contractType=newPostpaid&paymentType=INSTALLMENT&preselectedTariffplanBundleSkuId=sku2520077 Igen a gyártó oldalán már el tüntették pedig ott is ott volt, hogy hibrid dual simes két kártyafoglalattal rendelkezik , bánom de nem rögzítettem a képet róla elég szomorú hogy ez így megy
 5. https://www.telekom.hu/shop/termek/Nokia+7+Plus--NOKIA+7+PLUS+SS++B-C?sku=jsku1754624313&contractType=newPostpaid&paymentType=INSTALLMENT&preselectedTariffplanBundleSkuId=sku2520077 Szia! Hát én itt a telekom oldalán ezt látom Ez Pedig Nokia 7 plus semmilyen SS jelzés nincs mellette , csak mikor megrendelem, akkor ez a vásárló megtévesztése ?
 6. Sziasztok Azt szeretném kérdezni, hogy most rendeltem egy Nokia7 plusz telcsit és a rendelésemnél már így szerepel: Nokia7 Plusz SS ez mit jelent , nem duál simes a Nokia7 plusz?
 7. sziasztok Azt szeretném kérdezni, hogy most rendeltem egy Nokia7 plusz telcsit és a rendelésemnél már így szerepel: Nokia7 Plusz SS ez mit jelent , nem duál simes a Nokia7 plusz?