Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

szcsaba66

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

szcsaba66 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

 1. szcsaba66

  Békéscsaba korona utca

  Köszönöm! Akkor keresek tovább...
 2. Sziasztok! Sziasztok! Békéscsabán a Korona utcában lakunk. Jelenleg ADSL hálózaton kapjuk 10Mbit/sec sebességgel az internetet. Ez a max sebesség amit tudnak szolgáltatni. Várható, hogy szeptemberig ténylegesen fog valaki szolgáltatni gyorsabb sebességgel?
 3. szcsaba66

  Békéscsaba korona utca

  Sziasztok! Békéscsabán a Korona utcában lakunk. Jelenleg ADSL hálózaton kapjuk 10Mbit/sec sebességgel az internetet. Ez a max sebesség amit tudnak szolgáltatni. Várható, hogy szeptemberig ténylegesen fog valaki szolgáltatni gyorsabb sebességgel?
 4. Sziasztok! Békéscsabán a Korona utcában lakunk. Jelenleg ***** ADSL hálózaton kapjuk 10Mbit/sec sebességgel az internetet. Ez a max sebesség amit tudnak szolgáltatni. Az ***** nem tud róla, hogy ők nyertek volna ezen a részen fejlesztést. Nincs más szolgáltató az utcába. Esetleg a Telekom fog itt fejleszteni? Már nagyobb összeget is fizetnék, ha lenne valamilyen gyorsulás. Elég kevés ház épült itt, nem sokan vagyunk , de szerintem a jelentős része az itt lakóknak váltana a gyorsabb net és a jobb tv miatt. Köszönöm az esetleges válaszokat! Üdv: Csaba
×
×
 • Új...