Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

szcsaba66

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit szcsaba66 posztolt

  1. szcsaba66

    Békéscsaba korona utca

    Köszönöm! Akkor keresek tovább...
  2. Sziasztok! Sziasztok! Békéscsabán a Korona utcában lakunk. Jelenleg ADSL hálózaton kapjuk 10Mbit/sec sebességgel az internetet. Ez a max sebesség amit tudnak szolgáltatni. Várható, hogy szeptemberig ténylegesen fog valaki szolgáltatni gyorsabb sebességgel?
  3. szcsaba66

    Békéscsaba korona utca

    Sziasztok! Békéscsabán a Korona utcában lakunk. Jelenleg ADSL hálózaton kapjuk 10Mbit/sec sebességgel az internetet. Ez a max sebesség amit tudnak szolgáltatni. Várható, hogy szeptemberig ténylegesen fog valaki szolgáltatni gyorsabb sebességgel?
  4. Sziasztok! Békéscsabán a Korona utcában lakunk. Jelenleg ***** ADSL hálózaton kapjuk 10Mbit/sec sebességgel az internetet. Ez a max sebesség amit tudnak szolgáltatni. Az ***** nem tud róla, hogy ők nyertek volna ezen a részen fejlesztést. Nincs más szolgáltató az utcába. Esetleg a Telekom fog itt fejleszteni? Már nagyobb összeget is fizetnék, ha lenne valamilyen gyorsulás. Elég kevés ház épült itt, nem sokan vagyunk , de szerintem a jelentős része az itt lakóknak váltana a gyorsabb net és a jobb tv miatt. Köszönöm az esetleges válaszokat! Üdv: Csaba
×
×
  • Új...