Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Jimbo75

Tag
  • Tartalmak

    10
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Jimbo75 posztolt

  1. Magyarul 2032. január. 1 a tényleges időpont, amikorra talán sikerül is....
  2. Van valakinek információja arról, hogy félbehagyott munkát nagyjából mikor szokott befejezni a Telekom? Koaxot építenek ki már másfél hónapja, de nem igazán halad a dolog, ügyintéző csak azt pampogja, hogy folyamatban van a munkálat. Értem Én, hogy le kell rázni az ügyfelet, csak nem ez a megoldás....
  3. Ok. Ez a Horog utca 1, nem 20. Egy társasház és mellette a mi családi házunk van a címen. A 20 az a méter távolság a főúttól, félreolvastad:) Felmérést simán kérhetem az ügyfélszolgálaton vagy valami más módja van? Köszi!
  4. Akkor most mit tudok tenni? Ha az ügyfélszolgálaton azt mondják, hogy max. 15., akkor hogy rendeljem meg?:))))
  5. Ügyfélszolgálaton azt mondták max 15 Mbit érhető el nálunk, akkor most összezavararodtam. Koaxon ennél nagyobb sebsség is elérhető?
  6. Horog utca, 20 méterre a Bihari úttól, ahol a szerencsébbek már a román szolgáltatót is elérhetik.
  7. Na, erre kíváncsi leszek, még van félév, eddig nem sok jelét látom a fejlesztéseknek, se tájékoztatás semmi hasonló nincs róla....
  8. Gondolom a 2018 vége az nem kötelező csak ajánlás, és valójában semmi nem fog történni. Vicc kategória, hogy 2018-ban Budapesten X. kerületében 10 Mbit-es nettel kell szenvedni. Én elhiszem, hogy nem lakótelep és nem is Rózsadomb, de ez akkor is szánalom.
×
×
  • Új...