Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

yandelus

Tag
  • Tartalmak

    34
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit yandelus posztolt

  1. Szép napot!

    Egy időben volt a Telekommál rendes gamer PC, nem csak laptop. Ez a jövőben várható hogy újra elérhető lesz?

     

    Illetve, a Lenovo Loq sorozatból RTX 4060-as verizó várható a következő napokban?  Vagy akár az Acer Nitro vagy HP Victus szériából? 4060-as kiadás?

     

    Ill. Kb milyen áron várhatóak ha lesznek?

  2. 7 órája, Telekom szakértő írta:

    Kedves @yandelus!

    Köszönjük türelmedet! 

    Illetékes csoportunk visszajelzése szerint a Lenovo LOQ 82XV00KGHV laptopból hamarosan érkezik újabb készlet. Javasoljuk, hogy kísérd figyelemmel oldalunkat, mert azonnal feltüntetjük a felületen, ha már van belőle.

    Bízunk benne, hogy válaszunkkal segítségedre lehettünk! Együttműködésedet és türelmedet köszönjük! ^Zoltán

    További kérdés esetén keress minket bizalommal Facebookon privát üzenetben. 

    Köszönöm az infót!

     

  3. 8 perce, Telekom szakértő írta:

    Szia! HP Victus 16-s0002nh 8C2X0EA már nem érkezik, a Lenovo LOQ 82XV00KGHV-vel kapcsolatban továbbítottuk a kérdésed illetékes kollégáinknak, kis türelmed kérjük, amint válaszolnak. Amint megvan az információ, jelentkezünk vele. ^Kata

    Rendben. Köszi. Hátha még az lesz!

  4. Ekkor: 2021. 09. 17. at 7:38, uzman írta:

    Szia

     

    Vidd be a postára és majd adnak egy előre megcímzett dobozt, ami direkt erre a célra szolgál.

    link

    Köszi. Elmentem a postára, és volt is dobozuk, fel is adtam az eszközt.

  5. 23 órája, Telekom szakértő írta:

    Szia!

    Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az igényeket ki tudjuk szolgálni, és folyamatosan dolgozunk újabb készletek biztosításán, egyelőre nem tudunk pontos időpontot írni a PS5 készlet érkezéséről. Javasoljuk, kísérd figyelemmel honlapunkat.

    A monitorokkal kapcsolatban kis türelmedet kérjük és utánanézünk. Amint választ kaptunk, azonnal értesítünk!

    ^Szilvi

    Rendben, érdekelne a válasz. Hátha jönne 21:9-es ívelt 34-es monitor!

  6. Sziasztok!

    Tavaly azt az infót kaptam hogy január elején lesz elérhető a PS5 a Telekomnál. Szeretném megkérdezni, hogy mikorra várható? Maradt a január vagy csúszik a készlet?

    Illetve, más kérdés: 21:9-es, ívelt 34 colos monitorok is lesznek? Mert van sok féle, de pont ami nekem kéne, nincsen. Aztán lejártak a hűségidők, kis kedvezménnyel beszerezni jobb lenne. :)

  7. Ekkor: 2020. 12. 15. at 21:37, batika írta:

    üdv vegyél konzolt a konzolvilágból vagy nézd meg az árúkeresőn

     

    Ekkor: 2020. 12. 16. at 7:43, Telekom szakértő írta:

    Szia yandelus!  Mindkét termék esetében a Telekom mindent megtesz annak érdekében, hogy az igényeket ki tudjuk szolgálni és folyamatosan dolgozunk az újabb készletek biztosításán. A készletértesítőt azért kaphattad meg, mivel nagy valószínűséggel vissza lett törölve egy rendelés és azt az egy darabot ismét elérhetővé tettük megvásárlásra. Mivel nagy az érdeklődés rá, így többed magaddal kaptál e-mail üzenetet, és a leggyorsabb személynek sikerült leadnia igényét. Megértésedet és türelmedet köszönjük. ^Noel

    Köszi a választ. Esetleg van információ arról, hogy a weblapra kikerült gamer PC-knek, milyen a hardverük? Mert infó nincs róluk. Illetve más gyártó gépei is lesznek, vagy csak Asus?

  8. Sziasztok!

    Érdeklődnék hogy mi a helyzet az Xbox Series X konzollal? Bevan állítva az értesítő, hogy ha lesz akkor küldje az infót róla. Már azóta 3-szor kaptam emailt, legutóbb 3 percen belül már néztem a weboldalt, de még sem volt. Most akkor hibás a rendszer, vagy 2 perc alatt elviszik mindig?

     

    A másik meg a PS5, most az adatlapja visszakerült az oldalra. Várható a napokban mégis PS5 készlet?

  9. Ekkor: 2019. 12. 10. at 11:53, teherwagon írta:

    Hello @yandelus, csak Té üzletben intézheted. átfutás attól függ, hogy van-e ugyanolyan raktáron, ha nincs, akkor elfogadod-e a hasonló típust, és átveszed-e személyesen vagy kiszállítást kérsz. saccra pár nap lehet

    Heló!

    Utána jártam, telefonos ügyintézőktől érdeklődtem meg, hogy mi a teendő. Elmentem előbb a legközelebb lévő Telekom üzletbe, ahol senki sem tudott segíteni, látszólag az ott dolgozó személy, nem igazán volt jártas az e fajta ügyben. Elmondtam neki, hogy a Telekom milyen intézkedésekről tájékoztatott, amit ő nem nagyon hitt el, ezek után néhány telefon hívást eszközölt, ami az ÉN igazamat erősítette meg, és nem az övét. Ez után, közölték hogy NEM tudnak segíteni, mert csak boltvezető vehetné át a papírt, aki beteg. 


    Így másnap el kellett utaznom, egy másik városba is, hogy ott elintézzem. Ott a hölgy már tudta a dolgát, és 30 perc alatt el is intéződött a papír leadása, és az új tévé kérelme, a cserepapírral. Korrekt, tisztességes hozzáállású személy volt.

    Viszont, a tv-t, azóta sem kaptam meg, pedig van a Telekomnál raktáron, akkor is leellenőrizték, plusz azóta is mutatja a Telekom weboldala hogy vehető a tv! Mostmár kedd óta, infó nélkül vagyok, hívtam a Telekomot, de azt mondták tegnap, hogy ebben nem tudnak segíteni, mert az üzleten múlik, ahol leadtam a tévét, és max pár munkanap.

    Na, ott azt ígérték amúgy, hogy vagy múlt hét pénteken meglesz az új tévé, vagy hétfőn legkésőbb megkapom. Na, nemhogy a tévé, hanem az ígért emailek sem érkeztek meg, lassan 1  hete. Szóval, elég kellemetlen az egész, és még érdeklődni sem tud az ember, csak személyesen, ami nekem most megint egy nap rááldozás lenne, mert fel kéne utaznom hozzá, vidékről Pestre, ami nem csak idő, hanem pénz is. Plusz súlyosabb betegséggel küzdöm, szóval még rosszat is tesz az utazás.  

    Egy tv cseréért eleve kellemetlen, hogy városból-városba kell utaznom, mert XY Telekom üzlet, nem tudja elintézni. 

    Elgondolkodtató, mert hát, mindent pont úgy csináltam, ahogy arról a Telekom többszörösen is tájékoztatott, a tévé bevizsgáltatása, elvitele, előtt, után is. Aztán még is, sehol semmi.

     

  10. Sziasztok!

    1 hónapja vásároltam a Telekomtól 1 tévét, LG-t, hamar meghibásodott, most hozza majd az LG szerelő, a cseregaranciára feljogosító papírt. A kérdésem: Ezt csak személyesen valamelyik telekom üzletben lehet érvényesíteni, vagy esetleg lehet telefonon/neten keresztül is?

    Illetve, mennyi idő, amíg megérkezik az új tévé?

  11. 4 órája, Doctorx írta:

    Na a ps4 pro még mindig nem kapható, de legalább már drágább lett... Köszi...

    Pár napja barátnőm írt nekik, box miatt, de nem válaszoltak, így felhívtuk őket. Mondták telóban, hogy okt 2-n lesz X és S is az xboxból. Majd másnap reggelre, megjött a levélben is a válasz, hogy a következő 2 hónapban nem lesz S, és X talán október közepén. :D és hogy elv ez a biztos válasz, mert attól jött aki a konzolokért felelős...

     

    Mindenhol egyre olcsóbbak a konzolok, itt feljebb megy, furi.

  12. Sziasztok.

    Egy elég peches helyzet áll fent. A bekötéskor, aki csinálta, úgy kötötte be, hogy a kábelt áthúzta 1 bútoron, (mert ilyen több emeletes polc, közte üres tér) és most jön a festő meg átrendezés stb... szóval arra került rá a modem. Ha ezt kihúzom, ugyan úgy vissza tudom dugni? Mert másként nem tudom kiszedni a polcból. Csak mert, más csatlakozó mint a többi, és ugye egy kis fedéllel el is volt rejtve, gondoltam, akkor lehet bajos csak úgy kirángatni.

     

    Valaki tud erre választ?

    42546008_167840790792125_6398941688340938752_n.jpg

  13. 3 perce, Doctorx írta:

    Viszonylag régi belsős dolgozótól kaptam, régi ismerősöm, csak próbálom nem nyaggatni mindenért.

    Ez a 3 nap múlva lesz időpontot, nekem 3 hete mondogatják... A legszebb hogy alig vártam lejárjon a net hűségem hogy hosszabítsak készüléket vegyek, most 3 hete várom hogy legyen készülék :D

    Én is hasonló helyzetben vagyok, augusztus 17 körül mondták először hogy majd lesz 2-3 nap múlva, azóta nincs. Ez a szeptember vége elég konkrétnak tűnt, de ezek alapján, akkor az sem. Hát hátha.:D

  14. Hát akkor most melyik? E hét vége, október eleje, vagy annak közepe? Ha így haladunk, végül szép karácsonyi ajándék lesz valakinek...

     

    A Forza Horizon 4 tényleg nem a legjobb ötlet, a FIFA 19-el igen, az nincs benne semmi szolgáltatásban, de ja, az FH4 benne lesz gamepass-ben, ami ugye 3 ezer forint. A játék meg amúgy gépcsomagban kb 18 ezer. Hát, hátha ajándékba jár mellé... habár nem biztos, hogy október közepéig várok, max jövőhétig.

×
×
  • Új...