yandelus

Tag
 • Tartalmak

  18
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

yandelus a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. Sziasztok! 1 hónapja vásároltam a Telekomtól 1 tévét, LG-t, hamar meghibásodott, most hozza majd az LG szerelő, a cseregaranciára feljogosító papírt. A kérdésem: Ezt csak személyesen valamelyik telekom üzletben lehet érvényesíteni, vagy esetleg lehet telefonon/neten keresztül is? Illetve, mennyi idő, amíg megérkezik az új tévé?
 2. Jaja Pro-nál azt írja már van, mostmár hátha megtudod venni.:)
 3. Pár napja barátnőm írt nekik, box miatt, de nem válaszoltak, így felhívtuk őket. Mondták telóban, hogy okt 2-n lesz X és S is az xboxból. Majd másnap reggelre, megjött a levélben is a válasz, hogy a következő 2 hónapban nem lesz S, és X talán október közepén. és hogy elv ez a biztos válasz, mert attól jött aki a konzolokért felelős... Mindenhol egyre olcsóbbak a konzolok, itt feljebb megy, furi.
 4. Köszi!
 5. Sziasztok. Egy elég peches helyzet áll fent. A bekötéskor, aki csinálta, úgy kötötte be, hogy a kábelt áthúzta 1 bútoron, (mert ilyen több emeletes polc, közte üres tér) és most jön a festő meg átrendezés stb... szóval arra került rá a modem. Ha ezt kihúzom, ugyan úgy vissza tudom dugni? Mert másként nem tudom kiszedni a polcból. Csak mert, más csatlakozó mint a többi, és ugye egy kis fedéllel el is volt rejtve, gondoltam, akkor lehet bajos csak úgy kirángatni. Valaki tud erre választ?
 6. Most felhívtam őket. Azt mondta az ügyintéző hogy jövő héten kedden érkeznek az új csomagok hozzájuk.
 7. Én is hasonló helyzetben vagyok, augusztus 17 körül mondták először hogy majd lesz 2-3 nap múlva, azóta nincs. Ez a szeptember vége elég konkrétnak tűnt, de ezek alapján, akkor az sem. Hát hátha.:D
 8. Hát akkor most melyik? E hét vége, október eleje, vagy annak közepe? Ha így haladunk, végül szép karácsonyi ajándék lesz valakinek... A Forza Horizon 4 tényleg nem a legjobb ötlet, a FIFA 19-el igen, az nincs benne semmi szolgáltatásban, de ja, az FH4 benne lesz gamepass-ben, ami ugye 3 ezer forint. A játék meg amúgy gépcsomagban kb 18 ezer. Hát, hátha ajándékba jár mellé... habár nem biztos, hogy október közepéig várok, max jövőhétig.
 9. Éppen azért gondoltam, hogy az ÚJ csomagban, "konstrukcióban" amiben megjelent a múlthéten más játékkal, lesz a T-nél is már a héten, de egyelőre nincsen. Ezek szerint, nem is lesz, majd csak hónap végén.
 10. Én Augusztus közepe óta várok az Xbox-ra, azóta mindig azt az infót kapom, hogy 2-3 nap múlva. Az volt hogy szeptember elején tuti lesz, de nem volt. Múlthéten megjelent az új Xbox One X gépcsomag, gondoltam akkor 100% hogy itt is lesz, hiszen az ország összes komoly üzletében van belőle, erre még sincs. Múlt héten, azt ígérték, hogy valószínű a hétfő kedd, hogy már lesz. Majd érdeklődöm, mondta az ügyintéző hogy ne a weblapot nézzem mert bugos, és van hogy rosszul érzékel. Ezek alapján, azt javaslom neked, hogy kedd délután próbáld meg, lehet hogy menni fog a megrendelés.
 11. ... és ennyi idő elteltével, még mindig semmi
 12. Nos beszéltem az ügyintézővel, aki szerint nincs készleten az Xbox One X. Majd valamikor várható még belőle, de hogy mikor arról nincs infó, csak az S verzióból van, ami nekem nem megfelelő.
 13. anonymus "online shopban van raktáron, de még rossz a weblaop rendelő része ennél a terméknél. 1414 en megtudod rendelni." - Ma próbáltam megrendelni tőletek én is, telefonon, 1 óra körül, de azt mondta az ügyintéző hogy nincs raktáron. Most akkor hogy lehet beszerezni?