yandelus

Tag
 • Tartalmak

  29
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit yandelus posztolt

 1. Sziasztok A pénteki black friday-re várható valami akció a Telekomnál? Tavaly volt néhány jó áru tévé, ilyesmi várható idén?
 2. Sziasztok! Várható hogy lesz a napokban valami újabb gamer laptop, vagy főként PC? Mert PC volt egy ideig, de most már hónapok óta nem látom a kínálatban őket. Mikorra várhatóak? Vagy már ezek sem lesznek?
 3. Hát ez elég kár. Még a 10 havi sem lenne baj, de látva a konzolhelyzetet, mire az ember odaér, hogy megvenné, addigra elviszik online.
 4. Sziasztok! Gondoltam hogy rendelek majd egy konzolt részletre, viszont a weblap nem adja be a részletvásárlási lehetőséget a konzoloknál. Ez miért van? Megszűnt ez a lehetőség, vagy mi történt?
 5. Köszi. Elmentem a postára, és volt is dobozuk, fel is adtam az eszközt.
 6. Sziasztok! Tegnapelőtt jött meg az új modem, a GLS hozta, sikeresen be is üzemeltem. A régiről kaptam SMS-t hogy postán kell visszaküldeni. Ez mind oké is, de melyik címre? Mert ez nem volt benne az sms-ben.
 7. Sajnálom, jól jött volna, de sebaj! Köszi az utánajárást.
 8. Sziasztok! Tavaly azt az infót kaptam hogy január elején lesz elérhető a PS5 a Telekomnál. Szeretném megkérdezni, hogy mikorra várható? Maradt a január vagy csúszik a készlet? Illetve, más kérdés: 21:9-es, ívelt 34 colos monitorok is lesznek? Mert van sok féle, de pont ami nekem kéne, nincsen. Aztán lejártak a hűségidők, kis kedvezménnyel beszerezni jobb lenne.
 9. Rendben, érdekelne a válasz. Hátha jönne 21:9-es ívelt 34-es monitor!
 10. Sziasztok! Érdeklődnék hogy mi a helyzet az Xbox Series X konzollal? Bevan állítva az értesítő, hogy ha lesz akkor küldje az infót róla. Már azóta 3-szor kaptam emailt, legutóbb 3 percen belül már néztem a weboldalt, de még sem volt. Most akkor hibás a rendszer, vagy 2 perc alatt elviszik mindig? A másik meg a PS5, most az adatlapja visszakerült az oldalra. Várható a napokban mégis PS5 készlet?
 11. Köszi a választ. Esetleg van információ arról, hogy a weblapra kikerült gamer PC-knek, milyen a hardverük? Mert infó nincs róluk. Illetve más gyártó gépei is lesznek, vagy csak Asus?
 12. Sziasztok! 1 hónapja vásároltam a Telekomtól 1 tévét, LG-t, hamar meghibásodott, most hozza majd az LG szerelő, a cseregaranciára feljogosító papírt. A kérdésem: Ezt csak személyesen valamelyik telekom üzletben lehet érvényesíteni, vagy esetleg lehet telefonon/neten keresztül is? Illetve, mennyi idő, amíg megérkezik az új tévé?
 13. Jaja Pro-nál azt írja már van, mostmár hátha megtudod venni.:)
 14. Pár napja barátnőm írt nekik, box miatt, de nem válaszoltak, így felhívtuk őket. Mondták telóban, hogy okt 2-n lesz X és S is az xboxból. Majd másnap reggelre, megjött a levélben is a válasz, hogy a következő 2 hónapban nem lesz S, és X talán október közepén. és hogy elv ez a biztos válasz, mert attól jött aki a konzolokért felelős... Mindenhol egyre olcsóbbak a konzolok, itt feljebb megy, furi.
 15. Köszi!
 16. Sziasztok. Egy elég peches helyzet áll fent. A bekötéskor, aki csinálta, úgy kötötte be, hogy a kábelt áthúzta 1 bútoron, (mert ilyen több emeletes polc, közte üres tér) és most jön a festő meg átrendezés stb... szóval arra került rá a modem. Ha ezt kihúzom, ugyan úgy vissza tudom dugni? Mert másként nem tudom kiszedni a polcból. Csak mert, más csatlakozó mint a többi, és ugye egy kis fedéllel el is volt rejtve, gondoltam, akkor lehet bajos csak úgy kirángatni. Valaki tud erre választ?
 17. Most felhívtam őket. Azt mondta az ügyintéző hogy jövő héten kedden érkeznek az új csomagok hozzájuk.
 18. Én is hasonló helyzetben vagyok, augusztus 17 körül mondták először hogy majd lesz 2-3 nap múlva, azóta nincs. Ez a szeptember vége elég konkrétnak tűnt, de ezek alapján, akkor az sem. Hát hátha.:D
 19. Hát akkor most melyik? E hét vége, október eleje, vagy annak közepe? Ha így haladunk, végül szép karácsonyi ajándék lesz valakinek... A Forza Horizon 4 tényleg nem a legjobb ötlet, a FIFA 19-el igen, az nincs benne semmi szolgáltatásban, de ja, az FH4 benne lesz gamepass-ben, ami ugye 3 ezer forint. A játék meg amúgy gépcsomagban kb 18 ezer. Hát, hátha ajándékba jár mellé... habár nem biztos, hogy október közepéig várok, max jövőhétig.
 20. Éppen azért gondoltam, hogy az ÚJ csomagban, "konstrukcióban" amiben megjelent a múlthéten más játékkal, lesz a T-nél is már a héten, de egyelőre nincsen. Ezek szerint, nem is lesz, majd csak hónap végén.
 21. Én Augusztus közepe óta várok az Xbox-ra, azóta mindig azt az infót kapom, hogy 2-3 nap múlva. Az volt hogy szeptember elején tuti lesz, de nem volt. Múlthéten megjelent az új Xbox One X gépcsomag, gondoltam akkor 100% hogy itt is lesz, hiszen az ország összes komoly üzletében van belőle, erre még sincs. Múlt héten, azt ígérték, hogy valószínű a hétfő kedd, hogy már lesz. Majd érdeklődöm, mondta az ügyintéző hogy ne a weblapot nézzem mert bugos, és van hogy rosszul érzékel. Ezek alapján, azt javaslom neked, hogy kedd délután próbáld meg, lehet hogy menni fog a megrendelés.
 22. ... és ennyi idő elteltével, még mindig semmi
 23. Nos beszéltem az ügyintézővel, aki szerint nincs készleten az Xbox One X. Majd valamikor várható még belőle, de hogy mikor arról nincs infó, csak az S verzióból van, ami nekem nem megfelelő.