Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

gschneider2

Tag
 • Tartalmak

  17
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

gschneider2 a fórumon

 • Születésnap 10/21/1994

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

gschneider2 eredményei

 1. Én úgy vettem észre, hogy nem csak a cloudflare-rel van gond, tegnap délután az egyik nagy VPN provider UK szerverei felé is 100 ms fölé ugrált a ping. Áttértem a konkurencia netjére, hirtelen megjavult…. Hiába optika vs koax, ha ilyen szarakodásra képes nyugat felé, sokat nem érek az optikával.
 2. Mostmár tényleg nevetséges, ami itt zajlik. Akár a telekom, akár az apple, akár mindkettejük a felelős a helyzetért. Szavakat nem találni erre. Igen, valóban Apple által jóváhagyott entitlement szerver kell hozzá, de hogy ennek beüzemelése 2 év alatt ne sikerüljön az ország legnagyobb szolgáltatójának, az egyszerűen szánalmas.
 3. gschneider2

  VoWIFI a Telekomtól.

  @abit Hát csak nekik nem a másik kettőhöz kéne mérniük magukat, hanem nemzetközileg. A nyugati nagy szolgáltatókhoz képest pedig bizony elmaradásuk van. Még mindig. Az osztrák T majdnem egyszerre vezette be a VoLTE-t és a VoWiFit.
 4. gschneider2

  VoWIFI a Telekomtól.

  Hát elég rendesen megszenvednek vele, úgy néz ki. Azért illene már működnie.
 5. gschneider2

  MultiSim

  “A MultiSIM szolgáltatás alapvetően híváskezelésre alkalmas készülékekre optimalizált szolgáltatás. Ennek megfelelően a Telekom okos mobiltelefonokban és okosórákban tudja biztosítani a megfelelő működést." Akkor viszont lehessen kérni DuoNet SIM-et korlátlan net mellé is. Egyszerű ez. Ne a legtöbbet fizetőktől féltsék már a hálózatukat...
 6. gschneider2

  MultiSim

  Nos úgy néz ki, megcsinálták. VoLTE is maradt.
 7. gschneider2

  MultiSim

  Te jó ég. Nagyon rossz úton járnak... VoLTE mellett simán működni kéne ennek normális konfiggal. Ha nekem is ilyen “ajánlatot” akarnak adni, nem fogom elfogadni. Köszi, hogy megírtad, legalább tudok hivatkozni rád. Egyébként szerintem kifejezetten iPad oldali szolgáltatói konfiggal lehet ezt megoldani.
 8. gschneider2

  MultiSim

  “A hiba oka ismert, szakértő kollégáink dolgoznak a megoldáson, még egy kis türelmed kérjük szépen!” Remélem tényleg dolgoznak rajta...
 9. gschneider2

  MultiSim

  Sajnos annyira biztos azért nem vagyok benne. Nagyon makacsak tudnak lenni. De engem biztos nem fognak lerázni.
 10. gschneider2

  MultiSim

  Egyébként meg lehet oldani a problémát - ha minden igaz - egy iPad carrier bundle frissítéssel. Csak oldják meg, mert addig tuti nem hagyom békén őket.
 11. gschneider2

  MultiSim

  Update. Ha letiltom a 4G-t iPad-en, a probléma megszűnik. Persze ez semmiképp nem megoldás, emiatt biztos nem fogok 3G-n netezni...
 12. gschneider2

  MultiSim

  Nálam is ugyanez a jelenség van. Én is iPad-be raktam be a mellék SIM-et. A probléma ott lehet, hogy az iPad nem képes híváskezelésre, és ezt a jelenséget a hálózat nem képes kezelni. Nagyon kezdetlegesnek tűnik nekem még ez a multisim dolog. Ha gyorsan nem oldódik meg, nem tartom meg a kártyát. Korlátlan netesként rettentő szívás ez, mert ugye DuoNet SIM-et meg basznak adni...
 13. gschneider2

  spiler2tv

  @zoli62 De ez csak lokális karbantartás, ha jól látom. Meg egyébként szerintem nem kötött karbantartáshoz 2 db csati (SD+HD) berakása. Országos karbantartást nem is írnak erre a hónapra (egyelőre).
 14. gschneider2

  spiler2tv

  @btz Az igaz, mindig van valami. ?
 15. gschneider2

  spiler2tv

  @btz Én is remélem (sőt inkább valószínűsítem), hogy már nem sokáig kell állnotok emiatt az efik rohamát.
×
×
 • Új...