Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

szabogabor10

Tag
  • Tartalmak

    16
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

szabogabor10 eredményei

  1. Mostmár tényleg nevetséges, ami itt zajlik. Akár a telekom, akár az apple, akár mindkettejük a felelős a helyzetért. Szavakat nem találni erre. Igen, valóban Apple által jóváhagyott entitlement szerver kell hozzá, de hogy ennek beüzemelése 2 év alatt ne sikerüljön az ország legnagyobb szolgáltatójának, az egyszerűen szánalmas.
  2. szabogabor10

    VoWIFI a Telekomtól.

    @abit Hát csak nekik nem a másik kettőhöz kéne mérniük magukat, hanem nemzetközileg. A nyugati nagy szolgáltatókhoz képest pedig bizony elmaradásuk van. Még mindig. Az osztrák T majdnem egyszerre vezette be a VoLTE-t és a VoWiFit.
  3. szabogabor10

    VoWIFI a Telekomtól.

    Hát elég rendesen megszenvednek vele, úgy néz ki. Azért illene már működnie.
  4. szabogabor10

    MultiSim

    “A MultiSIM szolgáltatás alapvetően híváskezelésre alkalmas készülékekre optimalizált szolgáltatás. Ennek megfelelően a Telekom okos mobiltelefonokban és okosórákban tudja biztosítani a megfelelő működést." Akkor viszont lehessen kérni DuoNet SIM-et korlátlan net mellé is. Egyszerű ez. Ne a legtöbbet fizetőktől féltsék már a hálózatukat...
  5. szabogabor10

    MultiSim

    Nos úgy néz ki, megcsinálták. VoLTE is maradt.
  6. szabogabor10

    MultiSim

    Te jó ég. Nagyon rossz úton járnak... VoLTE mellett simán működni kéne ennek normális konfiggal. Ha nekem is ilyen “ajánlatot” akarnak adni, nem fogom elfogadni. Köszi, hogy megírtad, legalább tudok hivatkozni rád. Egyébként szerintem kifejezetten iPad oldali szolgáltatói konfiggal lehet ezt megoldani.
  7. szabogabor10

    MultiSim

    “A hiba oka ismert, szakértő kollégáink dolgoznak a megoldáson, még egy kis türelmed kérjük szépen!” Remélem tényleg dolgoznak rajta...
  8. szabogabor10

    MultiSim

    Sajnos annyira biztos azért nem vagyok benne. Nagyon makacsak tudnak lenni. De engem biztos nem fognak lerázni.
  9. szabogabor10

    MultiSim

    Egyébként meg lehet oldani a problémát - ha minden igaz - egy iPad carrier bundle frissítéssel. Csak oldják meg, mert addig tuti nem hagyom békén őket.
  10. szabogabor10

    MultiSim

    Update. Ha letiltom a 4G-t iPad-en, a probléma megszűnik. Persze ez semmiképp nem megoldás, emiatt biztos nem fogok 3G-n netezni...
  11. szabogabor10

    MultiSim

    Nálam is ugyanez a jelenség van. Én is iPad-be raktam be a mellék SIM-et. A probléma ott lehet, hogy az iPad nem képes híváskezelésre, és ezt a jelenséget a hálózat nem képes kezelni. Nagyon kezdetlegesnek tűnik nekem még ez a multisim dolog. Ha gyorsan nem oldódik meg, nem tartom meg a kártyát. Korlátlan netesként rettentő szívás ez, mert ugye DuoNet SIM-et meg basznak adni...
  12. szabogabor10

    spiler2tv

    @zoli62 De ez csak lokális karbantartás, ha jól látom. Meg egyébként szerintem nem kötött karbantartáshoz 2 db csati (SD+HD) berakása. Országos karbantartást nem is írnak erre a hónapra (egyelőre).
  13. szabogabor10

    spiler2tv

    @btz Az igaz, mindig van valami. ?
  14. szabogabor10

    spiler2tv

    @btz Én is remélem (sőt inkább valószínűsítem), hogy már nem sokáig kell állnotok emiatt az efik rohamát.
  15. szabogabor10

    spiler2tv

    @btz Sokkal jobb lenne, ha azt mondanák, hogy megegyeztünk, szeptember xx-én bekerül a csati. Most úgyis szünet van a La Ligaban meg a BL-ben is, ha 18-a előtt berakják (erre igen jó esélyt látok most), senki nem fog dühöngeni, hogy miért nem most azonnal rakják be.
×
×
  • Új...