szabogabor10

Tag
 • Tartalmak

  16
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

szabogabor10 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
  1
  1

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. Mostmár tényleg nevetséges, ami itt zajlik. Akár a telekom, akár az apple, akár mindkettejük a felelős a helyzetért. Szavakat nem találni erre. Igen, valóban Apple által jóváhagyott entitlement szerver kell hozzá, de hogy ennek beüzemelése 2 év alatt ne sikerüljön az ország legnagyobb szolgáltatójának, az egyszerűen szánalmas.
 2. @abit Hát csak nekik nem a másik kettőhöz kéne mérniük magukat, hanem nemzetközileg. A nyugati nagy szolgáltatókhoz képest pedig bizony elmaradásuk van. Még mindig. Az osztrák T majdnem egyszerre vezette be a VoLTE-t és a VoWiFit.
 3. Hát elég rendesen megszenvednek vele, úgy néz ki. Azért illene már működnie.
 4. “A MultiSIM szolgáltatás alapvetően híváskezelésre alkalmas készülékekre optimalizált szolgáltatás. Ennek megfelelően a Telekom okos mobiltelefonokban és okosórákban tudja biztosítani a megfelelő működést." Akkor viszont lehessen kérni DuoNet SIM-et korlátlan net mellé is. Egyszerű ez. Ne a legtöbbet fizetőktől féltsék már a hálózatukat...
 5. Nos úgy néz ki, megcsinálták. VoLTE is maradt.
 6. Te jó ég. Nagyon rossz úton járnak... VoLTE mellett simán működni kéne ennek normális konfiggal. Ha nekem is ilyen “ajánlatot” akarnak adni, nem fogom elfogadni. Köszi, hogy megírtad, legalább tudok hivatkozni rád. Egyébként szerintem kifejezetten iPad oldali szolgáltatói konfiggal lehet ezt megoldani.
 7. “A hiba oka ismert, szakértő kollégáink dolgoznak a megoldáson, még egy kis türelmed kérjük szépen!” Remélem tényleg dolgoznak rajta...
 8. Sajnos annyira biztos azért nem vagyok benne. Nagyon makacsak tudnak lenni. De engem biztos nem fognak lerázni.
 9. Egyébként meg lehet oldani a problémát - ha minden igaz - egy iPad carrier bundle frissítéssel. Csak oldják meg, mert addig tuti nem hagyom békén őket.
 10. Update. Ha letiltom a 4G-t iPad-en, a probléma megszűnik. Persze ez semmiképp nem megoldás, emiatt biztos nem fogok 3G-n netezni...
 11. Nálam is ugyanez a jelenség van. Én is iPad-be raktam be a mellék SIM-et. A probléma ott lehet, hogy az iPad nem képes híváskezelésre, és ezt a jelenséget a hálózat nem képes kezelni. Nagyon kezdetlegesnek tűnik nekem még ez a multisim dolog. Ha gyorsan nem oldódik meg, nem tartom meg a kártyát. Korlátlan netesként rettentő szívás ez, mert ugye DuoNet SIM-et meg basznak adni...
 12. @zoli62 De ez csak lokális karbantartás, ha jól látom. Meg egyébként szerintem nem kötött karbantartáshoz 2 db csati (SD+HD) berakása. Országos karbantartást nem is írnak erre a hónapra (egyelőre).
 13. @btz Az igaz, mindig van valami. ?
 14. @btz Én is remélem (sőt inkább valószínűsítem), hogy már nem sokáig kell állnotok emiatt az efik rohamát.
 15. @btz Sokkal jobb lenne, ha azt mondanák, hogy megegyeztünk, szeptember xx-én bekerül a csati. Most úgyis szünet van a La Ligaban meg a BL-ben is, ha 18-a előtt berakják (erre igen jó esélyt látok most), senki nem fog dühöngeni, hogy miért nem most azonnal rakják be.