benedict

Tag
 • Tartalmak

  18
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

benedict a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Lehetséges. Mi oldhatja meg a problémát?
 2. Igen gyakran előfordul packetloss is.
 3. Üdv. Az lenne a problémám, hogy bármilyen letöltésnél legyen az pár MB-os file vagy GB-os tétel hirtelen felugrik a pingem akár 1500-2000 ms-re is akár. Egy egyszerű speedtest-nél is 500-600 ms. HGW: Speedport W 724V
 4. @scania471 Ajánlom bérelj VPS szervert pár ezer forintos tétel. Otthoni internet szolgáltatás szerintem nem feltétlen szerver(ek) üzemeltetésére való. PTR rekordot is simán be tudod állítani saját domain-re.
 5. Köszönöm az információt!
 6. Hol találok erre dokumentációt, hogy ez a Szupergyors Internet Program érinti-e a településemet?
 7. Üdv. Arról szeretnék érdeklődni, hogy mikorra várható Tyukod településre hálózatfejlesztés? Régebben volt 50 Mbit és ha jól emlékszem még 150 Mbit-es internet kapcsolat is. Most már csak Net S Plusz díjcsomag van az egész településen. Ennek mi az oka esetleg valaki tud valami információt?
 8. @btz Köszönöm a segítséget.
 9. Van VPS-en azon futtatom a kis voice(TeamSpeak 3) szerverem és egy kis web de nem is ez a lényeg. TeamSpeak-en megtudják egyes emberek nézni az ip címem és jól szórakoznak, hogy "kifagyok".
 10. Routert támadtják szerintem UDP 80-as porton de nem tudom.
 11. Akkor csak az ip váltás a megoldás? Mert hiába van a hgw-n firewall de az semmit nem fog meg.
 12. Szép napot kedves olvasó. Az lenne a kérdésem, hogy túlterheléses támadás ellen a telekomnál mint adsl ügyfél valamilyen módon lehetne esetleg védekezni?
 13. Helló kedves közösség. Az lenne a kérdésem, panaszom, hogy miért van az, hogy néha random felugrik a pingem 700-1500-ig? DSL net nem tudom ez mennyire lényeges. Üdv, Bence
 14. Na bocsi azt a linket nem figyeltem! Így működik!
 15. Ezzel az a problem, hogy az ip átirányít a speedport.ip-re.