Adamsfamily

Tag
 • Tartalmak

  9
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Adamsfamily a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Csak tippelek.Igazából az ipv6 kapcsolat előnye elviekben az,hogy több variációt ad,ip cím kiosztásnál,de az ipv4-nél elvileg erre van a Nat.Amikor azt látjuk,hogy dupla Nat,van az ugye azt jelenti,hogy több eszköz van kiosztva ugyanarra a címre,legalábbis én így tudom.De fogalmam sincs,hogy ez miért vagy milyen formában tud befolyásolni itt bármit.Nekem ez volt a logikai következtetés,amit le tudtam szűrni.Nekik ipv6 van és megy,nálam ipv4 van és nem megy. Amúgy szerintem ennek a hibának a forrása a fejlesztőnél lesz. Amúgy ezt az üzenetet kaptam tőlük. Hello,I just wanted to give you an update and let you know that this is a known issue and we are currently investigating. I am marking this ticket as closed and we will post an update to the support pages and forums once this matter is resolved.Thank you for letting us know!
 2. Németországban a *****fone/Kabel is *****,Ukrajnában is van akinek nem megy,az Egyesült Királyságból is írt valaki. Igazából amit furcsállok,hogy amikor a rokonaimmal négyen akartunk játszani egyedül nekem nem csatlakozott.Náluk ipv6 van nálam,csak ipv4.
 3. A dns-t te is meg tudod adni,de teljesen mindegy,mert a google dns szerverével se működik.Valami teljesen más dolog áll a hiba mögött,mert vpn szerverről csatlakozva működik. Amikor átírtam a dns szerver ip címét egyetlen olyan alkalom volt,hogy nem dns hibát írt.A telekomos routerben is átírtam a dns-t.Úgyse volt jó. Unokatesómnak telekomnál is megy,viszont minden online verseny után kidobja.
 4. Meg volt.Router-ben átírva is kipróbáltam.A frissítés után dns szerver hiba helyett IPsec0x000000 hibát írt. Amúgy az a 8.8.8.8 az a google dns szervere.De szerintem ennek a megoldása a fejlesztőnél lesz,de nekem nagyon úgy tűnik,hogy csak a fejüket vakarják.
 5. A microsoft lesz**ja.Jelentettem nekik és belinkelték a forza oldalát.Jeleztem a forza support oldalán,a forza twitterén. Amúgy a microsoft pár hónappal ezelőtt eléggé leépítette az ügyfélszolgálatát és meghagyta az önkénteseket,akik MS cuccokért dolgoznak. Ha írsz is nekik ott van,hogy "a gamer answers".
 6. Reggel kaptam választ az egyik ticket-re.Azt mondták,hogy tudnak a problémáról és dolgoznak az ügyön.Ha meg van a megoldás,akkor a forzamotorsport.net-en jelzik. Szóval sanszos,hogy náluk van a hiba.Minden más megy.
 7. Azért a Microsoft se egy szent.Náluk vagy nincs béta teszt,vagy lesz***ák,hogy mit mondanak a teszterek. Ha 2 héttel megjelenés előtt lett volna egy nyílt béta,akkor senkinek nem lenne gondja,mert indulásra ki tudták volna javítani.De ez is szánalmas,hogy nekünk,mint vásárlónak kell rimánkodnunk a fejlesztőnek,a szolgáltatónak és a kiadónak,hogy ugyan kezdjen már valamit a sz**ával,ha már a pénzt elfogadta érte.30 ezer azért elég sok pénz egy olyan játékért,ami csak félig működik.
 8. Az a baj,hogy az elmúlt 11 napban 3 ticket-et írtam a Forza support-nak.Az elsőt megoldottnak jelölték azzal,hogy nézzem meg a multiplayer connection test-et.A második ticket-re annyit reagáltak,hogy utánanéznek(ez 9 napja volt).A microsoft support még csak reagálni se reagált. Azt látom,hogy megkapták a pénzünket és ***** mi van utána.Refund-olni se lehet a játékot,mert az elején több,mint 2 órát kell játszanod vele,hogy ez a hiba kiderüljön,mert nem enged multizni,amíg nem jutsz el egy pontig az elején.Lehúzós ***** ez a Microsoft.
 9. Hello! Nekem ugyanez a dns szerver hiba van a játék megjelenése óta.Próbáltam google dns szerverrel,de ugyanúgy jelentkezik a hiba. Azt olvastam,hogy Ukrajnában,Németországban és még pár helyen jelen van ez a probléma. Xbox one S-en játszom/játszanék ha menne.