Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Adamsfamily

Tag
  • Tartalmak

    15
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Adamsfamily posztolt

  1. Adamsfamily

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Ki tudja?Más játékkal miért tudunk gond nélkül játszani ezzel a szarral meg miért nem?Unokatesómnak ment Telekomos nettel,frissítették a játékot,azóta neki se megy.Ráadásul ez nem egyedi eset.Bent vagyok facebook-on egy külföldi csoportban és más nemzetíségű embereknek se megy. *****juk sincs róla,hogy miért *****.Gyanítom,hogy ez az összeszinkronizált osztott világ a ludas.Valamit benéztek benne.
  2. Adamsfamily

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    @DudiVok Forza Horizon Hungary csoport a neve.
  3. Adamsfamily

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Annyi a fejlemény,hogy a facebookon az egyik Forza Horizon csoportban egy srác felrakott egy levelet,amit a telekom küldött neki.Összefoglalom mit írtak benne.Nem tudják megoldani jelenleg,hogy otthoni vezetékes internettel működjön. Amúgy a legutolsó frissítés óta már a rokonomnak se működik,akinek eddig ment a Telekomos nettel.Szerintem a fejlesztő a sáros,de tőlük november 18.-ig nem fogok megtudni semmit,mert elküldtem őket a véres k***a anyjukba és letiltottak a forza motorsport.netről 2 hétre.
  4. Adamsfamily

    Zte h368n ipv6 tunneling

    Hello! Lenne egy olyan gondom,hogy a telekomtol egy Zte h368n router-t kaptam és az ipv6-ot nem tudom,hogx hol lehet engedélyezni rajta. Van a menüben egy ipv6 routing table,de ott nem lehet állítani semmit. A gyártó honlapján semmit nem találtam. Hogy lehet engedélyezni,vagy ezt központilag kellene kérni a telekomtól? Azért lenne lényeges,mert a microsoft community-n egy fazon azt írta,hogy megpróbálhatnám a forza horizon 4-el kapcsolatban. Jelenleg az xbox csak ipv4-et ír.
  5. Adamsfamily

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Tegnap írtam microsoft community-re én is,de az a gond,hogy hülyének néznek(gondolom sok *****sal volt már dolguk).Tegnap viszont írt egy olyat az egyikük,hogy néhány játék több portot is igénybe vehet tehát a port forwarding-nál azokat meg kell adni.Reménykedtem,hogy ez a probléma,de sajnos nem segített.Már az a helyzet,hogy nem kapok dns hibát,viszont egy állandó keresésben ragad a játék.15 percig vártam rá,hátha talál valamit. Az a szomorú,hogy ez egy AAA cím és a microsoft más exkluzív címet nem igazán tart életben. Mindenesetre köszönjük az információt.
  6. Adamsfamily

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Az a pár napja az konkrétan több,mint 3 hét és azóta is lapítanak,mint s*@r a fűben és valóban ez az egyetlen hiba amire azt mondják,hogy tudnak róla,de nem tűntetik fel.Gondolom nehogy valaki ezért ne vegye meg. Amúgy tuti,hogy ők néztek be valamit,mert minden más játék működik,csak ennél kell *****kodni az ingyen vpn szerveres megoldással. De megmondom őszintén,hogy ***** kinél van a hiba,mert ha fizetek valamiért,akkor működjön. Kollektíven bekaphatja a f***t az MS,a Turn 10,meg a telekom is.
  7. Adamsfamily

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Csak tippelek.Igazából az ipv6 kapcsolat előnye elviekben az,hogy több variációt ad,ip cím kiosztásnál,de az ipv4-nél elvileg erre van a Nat.Amikor azt látjuk,hogy dupla Nat,van az ugye azt jelenti,hogy több eszköz van kiosztva ugyanarra a címre,legalábbis én így tudom.De fogalmam sincs,hogy ez miért vagy milyen formában tud befolyásolni itt bármit.Nekem ez volt a logikai következtetés,amit le tudtam szűrni.Nekik ipv6 van és megy,nálam ipv4 van és nem megy. Amúgy szerintem ennek a hibának a forrása a fejlesztőnél lesz. Amúgy ezt az üzenetet kaptam tőlük. Hello,I just wanted to give you an update and let you know that this is a known issue and we are currently investigating. I am marking this ticket as closed and we will post an update to the support pages and forums once this matter is resolved.Thank you for letting us know!
  8. Adamsfamily

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Németországban a *****fone/Kabel is *****,Ukrajnában is van akinek nem megy,az Egyesült Királyságból is írt valaki. Igazából amit furcsállok,hogy amikor a rokonaimmal négyen akartunk játszani egyedül nekem nem csatlakozott.Náluk ipv6 van nálam,csak ipv4.
  9. Adamsfamily

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    A dns-t te is meg tudod adni,de teljesen mindegy,mert a google dns szerverével se működik.Valami teljesen más dolog áll a hiba mögött,mert vpn szerverről csatlakozva működik. Amikor átírtam a dns szerver ip címét egyetlen olyan alkalom volt,hogy nem dns hibát írt.A telekomos routerben is átírtam a dns-t.Úgyse volt jó. Unokatesómnak telekomnál is megy,viszont minden online verseny után kidobja.
  10. Adamsfamily

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Meg volt.Router-ben átírva is kipróbáltam.A frissítés után dns szerver hiba helyett IPsec0x000000 hibát írt. Amúgy az a 8.8.8.8 az a google dns szervere.De szerintem ennek a megoldása a fejlesztőnél lesz,de nekem nagyon úgy tűnik,hogy csak a fejüket vakarják.
  11. Adamsfamily

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    A microsoft lesz**ja.Jelentettem nekik és belinkelték a forza oldalát.Jeleztem a forza support oldalán,a forza twitterén. Amúgy a microsoft pár hónappal ezelőtt eléggé leépítette az ügyfélszolgálatát és meghagyta az önkénteseket,akik MS cuccokért dolgoznak. Ha írsz is nekik ott van,hogy "a gamer answers".
  12. Adamsfamily

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Reggel kaptam választ az egyik ticket-re.Azt mondták,hogy tudnak a problémáról és dolgoznak az ügyön.Ha meg van a megoldás,akkor a forzamotorsport.net-en jelzik. Szóval sanszos,hogy náluk van a hiba.Minden más megy.
  13. Adamsfamily

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Azért a Microsoft se egy szent.Náluk vagy nincs béta teszt,vagy lesz***ák,hogy mit mondanak a teszterek. Ha 2 héttel megjelenés előtt lett volna egy nyílt béta,akkor senkinek nem lenne gondja,mert indulásra ki tudták volna javítani.De ez is szánalmas,hogy nekünk,mint vásárlónak kell rimánkodnunk a fejlesztőnek,a szolgáltatónak és a kiadónak,hogy ugyan kezdjen már valamit a sz**ával,ha már a pénzt elfogadta érte.30 ezer azért elég sok pénz egy olyan játékért,ami csak félig működik.
  14. Adamsfamily

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Az a baj,hogy az elmúlt 11 napban 3 ticket-et írtam a Forza support-nak.Az elsőt megoldottnak jelölték azzal,hogy nézzem meg a multiplayer connection test-et.A második ticket-re annyit reagáltak,hogy utánanéznek(ez 9 napja volt).A microsoft support még csak reagálni se reagált. Azt látom,hogy megkapták a pénzünket és ***** mi van utána.Refund-olni se lehet a játékot,mert az elején több,mint 2 órát kell játszanod vele,hogy ez a hiba kiderüljön,mert nem enged multizni,amíg nem jutsz el egy pontig az elején.Lehúzós ***** ez a Microsoft.
  15. Adamsfamily

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Hello! Nekem ugyanez a dns szerver hiba van a játék megjelenése óta.Próbáltam google dns szerverrel,de ugyanúgy jelentkezik a hiba. Azt olvastam,hogy Ukrajnában,Németországban és még pár helyen jelen van ez a probléma. Xbox one S-en játszom/játszanék ha menne.
×
×
  • Új...