Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

fumirossi

Tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

fumirossi eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. fumirossi

    Tvgo a televízión

    Előre jelzem, hogy sok mindenre nyitott vagyok, ez abból is látszik, hogy mennyi megoldáson törtem már a fejem. Van egy nyaralónk, ahol a Telekom nem szolgáltat semmilyen otthoni szolgáltatást. A netet is úgy oldottam meg, hogy egy LTE+ routerben van a Telekomos sim kártya, amivel így 70/30 net van az egész házban. Első megoldásként az ötlött a fejembe, hogy kérek még egy androidos iptv boxot és fél évet lenne itthon, fél évet meg a nyaralóban, mert tavasztól őszig a második otthoni tv-t eleve keveset használjuk. Mivel azonban a hivatalos álláspont szerint az új androidos iptv box működéséhez Telekom otthoni internet kell, ez a megfejtés mégsem látszik járható útnak. Bár jó lenne tudni, hogy valóban így van-e. A tükrözés nem az igazi, mert egy másik eszközt teljesen, vagy időszakosan lefoglalna. Bár a KékmobiloscégMyTV Chromecast kompatibilis appja gyakorlatilag csak távirányítóként funkcionál a Chromecast-en, mert utóbbin fut a lejátszás, nem a telefonon/tableten, így végszükség esetén ezzel a megoldással is kibékülnék. De mint tudjuk, a Telekom TV GO jelenleg sem nem AirPlay, sem nem Chromecast kompatibilis. Viszont nagyon hasznos lenne, ha lenne Apple TV kompatibilis Telekom TV GO app, mert ha már 35-40ezer Ft-ot fizetek havonta a Telekomnak (iptv+internet+mobil előfizetések), akkor tudnám használni a szolgáltatást a szolgáltatási területen kívül is. Végső esetben ennek használatáért akár a Magenta1 díjszabással fizetendő android box havidíját is hajlandó lennék kifizetni, de nyilván nem az lenne az elsődleges célom, hogy még fizethessek. Jelenleg hogyan oldom meg? Egy előfizetéses, netes műsorszórással foglalkozó társaság Apple TV eszközre telepített alkalmazását használjuk, amivel van ~120 csatornánk. De vajon mindenkinek megfelelő megoldás-e, ha ahelyett, hogy kimaxolnánk a lehetőségeket a Telekommal, egy harmadik fél fizetős szolgáltatását veszem igénybe? Működni működik, hiszen ha “net van, minden van”. Ha arra gondolnak, hogy visszaélnének vele a felhasználók, nem tartom valószínűnek. Egy Apple TV 72, vagy 80ezerFt. A plusz box havidíja kedvezmények nélkül 830Ft? Ki az a bolond, aki 7-8 évi havidíjat egyben kifizetne, ha van más járható út? De van más járható út? Vagy záros időn belül lesz?
  2. Szia! Én úgy tudom, de majd megerősítik, vagy megcáfolják, hogy erre megoldás a multisim intézménye. Ami max. 3db sim lehet egy számhoz. Az pedig mindegy, hogy milyen felosztásban fizikai sim, vagy esim.
  3. Szia! Meg tudnád mondani, hogy ezt hol lehet megcsinálni a honlapon? Elnézést, de én nem találom.
  4. Nem lehet, hogy egyszerűen csak a rendszerben eddig nem esim-képes készülékként volt beállítva és most át kéne állítani. Én nem gondoltam, hogy a frissítés megérkezését követő percben már rendelhető lesz a szolgáltatás. Pár napos átfutással számolok, mert egy ekkora rendszernek sokszor annál nagyobb a tehetetlensége, mint hogy pár óra alatt reagáljon valamire.
  5. Ez igazán jó hír, nagyon köszönöm a választ. Türelmetlenül várom, amikor megrendelhetem az új készüléket.
  6. Nekem most nem teljesen világos. Ha megvásárolom a T-től az iPhone XS/XR készülékemet, amikor kijön az iOS olyan verziója, amely már tartalmazza az esim támogatást, automatikusan fogok tudni esimet használni ezekben a készülékekben, vagy sem? Nem véletlenül izgat a kérdés. Nagyon elegem van a két telefon hurcibálásából. Annál a szolgáltatónál fogok kikötni, aki először oldja meg nekem, hogy az iPhone készülekemet dual simes megoldással használhassam. Ha már a gyártó végre beállt a sorba és lehetővé teszi. Addig se készülék vásárlás, se újabb két éves elköteleződés.
×
×
  • Új...