fumirossi

Tag
 • Tartalmak

  7
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

fumirossi a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Szia! Én úgy tudom, de majd megerősítik, vagy megcáfolják, hogy erre megoldás a multisim intézménye. Ami max. 3db sim lehet egy számhoz. Az pedig mindegy, hogy milyen felosztásban fizikai sim, vagy esim.
 2. Köszi szépen. Magamtól sosem találtam volna meg.
 3. Szia! Meg tudnád mondani, hogy ezt hol lehet megcsinálni a honlapon? Elnézést, de én nem találom.
 4. Nem lehet, hogy egyszerűen csak a rendszerben eddig nem esim-képes készülékként volt beállítva és most át kéne állítani. Én nem gondoltam, hogy a frissítés megérkezését követő percben már rendelhető lesz a szolgáltatás. Pár napos átfutással számolok, mert egy ekkora rendszernek sokszor annál nagyobb a tehetetlensége, mint hogy pár óra alatt reagáljon valamire.
 5. Ez igazán jó hír, nagyon köszönöm a választ. Türelmetlenül várom, amikor megrendelhetem az új készüléket.
 6. Nekem most nem teljesen világos. Ha megvásárolom a T-től az iPhone XS/XR készülékemet, amikor kijön az iOS olyan verziója, amely már tartalmazza az esim támogatást, automatikusan fogok tudni esimet használni ezekben a készülékekben, vagy sem? Nem véletlenül izgat a kérdés. Nagyon elegem van a két telefon hurcibálásából. Annál a szolgáltatónál fogok kikötni, aki először oldja meg nekem, hogy az iPhone készülekemet dual simes megoldással használhassam. Ha már a gyártó végre beállt a sorba és lehetővé teszi. Addig se készülék vásárlás, se újabb két éves elköteleződés.