Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Azorjd

Tag
  • Tartalmak

    9
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Azorjd posztolt

  1. A holnapi naptól a Telekom hálózata önöknél is elérhetővé válik! Éppen ezért a holnapi naptól (05.08-05.10-ig) kezdődően a Magyar Telekom munkatársai mindenkit felkeresnek az otthonaikban, így lehetőség van bővebb információra szert tenni a szolgáltatásokkal kapcsolatosan. Egyéb információ az alábbi telefonszámon... Nem tudjátok, ha csak netet akarok és ha házalótol rendelem kapok e kedvezményt, vagy rám akar tukmálni más szolgáltatást is ? Nekem csak netre van szükségem, abból adnak e kedvezményt?
  2. Elkészült nálunk is az összekötő hálózat, ahogy látom 1 kötődoboz hiányzik. Már csak arra várok, hogy tudjam megrendelni
  3. Igazából kb 100 méter van még hátra, a kábelek 90% a föld alatt és oszlopon az összekötő hálózaton. Csak arra lennék kiváncsi, mikor felrakják a kötődobozt a kiindulási pontra onnan kb mennyi idő múlva lehet rendelni a szolgáltatást.
  4. Nem tudja valaki ez az NMHH-s használatbavételis dolog miként megy? Ha kész a hálózat már látom egyből az oldalukon, hogy elérhető nállam és rendelhetem is, vagy még várni kell egy hónapot kb mire megadják a használatba vételi engedélyt ? Nézegettem az oldalt és a településünkre nincs kiadva használatba vételi engedély, de a múlthéten hívott egy hölgy, hogy kész az optika. Neki gondolom nem szóltak, hogy viszont még nem vagyunk rákapcsolva. Viszont ahol én lakom az egy másik faluhoz tartozó település, ahol már van optika, a keresőbe is a másik település nevét kell beírnom, majd az utcát. Bízom benne mikor rákötik a falu végén lévő oszlopra a kábelt már köthetem is a "szupergyors" internetet.
  5. Nem terveztem, csak furcsáltam mikor hívott a hölgy, hogy kész van. Kb a házunktól 300 m-re fog becsatlakozni a geinchálózat és minden nap látom, hogy dolgoznak. Még kb 400 m van hátra az ásásból, majd az egész szakasz kábelezése. Pont ma vágták ki a fák belógó részeit, ahol már le van rakva az oszlop.Lehet a hölgy a településen belüli optikára gondolt, mert az már tavaly óta kész van, idén kezdték az összekötést.
  6. A mai nap felhívott egy hölgy a Telekomtól, hogy elkészült az optika. Na mondom még aludtam a srácok beindultak. Meg is beszéltük az időpontot mikor megyek be a telekom üzletbe megrendelni a szolgáltatást. Munkába menet látom, hogy még 1m kábel sincs kihúzva, csak a földet ássák 2 géppel egyszerre. Kb 1 hetes munka van hátra. Valakinek van esetleg tapasztalata arról, hogy idő előtt már hívják a leendő előfizetőket ?
  7. A mai nap át kellet mennem a szomszéd településre. Útközbe a kanyar után látom a fél sáv lezárva 30-as tábla végig. Nézem mi folyik itt. Elhaladva a lezárás mellet látom a Telekom alválalkozójának a kocsiját akik a hálózatot fejlesztik. Vízcsöveket láttam és a településen is egy másik autó vizet szivattyúzott magába.Tehát nálunk folytatódnak a fejlesztések készül z összekötő hálózat. Valaki nem tudja egy kb 5-6 km-es szakaszt mennyi idő alatt kötnek össze ? Föld alatti kábelezésről van szó az út melletti ároknál.
  8. Jó kérdés. Nálunk fél éve készül a kb 5Km-es összekötő szakasz, de most legalább hétfőn lekerült a földbe az út mentén a két település a kábel helyét jelölő fadarabok. Felén az árok mentén az út mellett fog menni a kábel a föld alatt. Az, hogy mikor lesz kész nem tudom, de ha fentebb olvasol ott az üzenet a kvitelező cégtől.
  9. Nálunk a következő a helyzet. Júniusban oszloprakás, augusztusban kábelezés. Azóta semmi. A szomszéd településeken már pörögnek a gigabitek. A mellettünk lévő településen felrakva az elosztók. Írtam e-mailt a kivitelező cégnek a következőt kaptam: "... Az összekötő optikai hálózat építés munkaterület átadása megtörtént és a kivitelezés is hamarosan elkezdődik, amit ebben az évben szeretnénk be is fejezni és beadni használatbavételi engedélyre. Így várhatóan reális időpont üzembe helyezésre 2019.02 hó Üdvözlette..." Egy összekötő hálózatra várunk, aminek a felénél még augusztus környékén lerakták a kis jelölő fadarabokat. Kb 2 hete a hálózat másik felénél is kikerültek a kis rózsaszínre festet fadarabok. Látva az új dátumot reális e, hogy még idén befejezik ?
×
×
  • Új...