Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Blake

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Blake eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Blake

    eSIM probléma

    En meg valtottam Dominora, esmivel mar nincs ceges telefonom eleg az egy kartya. Szoval a problema nekem is megoldodott
  2. Hello. Orommel hallom, hogy neked mukodik rendesen a dualSIM mert (és erről már nyílt itt egy másik fórum) vannak sajnos akiknek nem. En azt tanácsolom, hogy naponta tobbször egy harmadik számról próbáld megcsörgetni az eSIMet meg a fizikai kártyát az iPhoneodban, ugyanis azt tapasztaljuk, hogy teljesen random modon a szamaink nem elérhetőek, mintha leszakadnának a hálózatról. Ez érinti az eSIMet, a fizikai kártyát is, valamikor meg mindkettőt. Nekem ez ugy derult ki, hogy a kollegaim panaszkodtak, hogy nem tudnak felhivni. Gyanitom egyebkent, hogy ez nem a telekom hibaja, de eleg idegesito, ha az ember ennyi penzt kiad egy telefonert. Utolag az is kiderult, hogy az Apple hardveresen olyan (mar elnezest) filler##&#&szo modon implementalta a DSDS megoldasat, hogy csak az a kartya tud 4G-re kapcsolodni, amelyikrol az internet megy, a masik kartyat visszavagja 2G-re. Ez ugye azert aggalyos mert konkretan tudok videken olyan helyrol, ahol a telekom nem nagyon fejlesztett 2G-t sem, viszont a 3G/4G hasit ezerrel. Igy viszont ott nem tudjak azt a kartyamat felhivni, ami eppen a 2Gn csucsul.
  3. Blake

    eSIM probléma

    Hello. En mos tertem vissza a ket telefonra es jelenleg azt tesztelem, hogy ha csak eSIM van akkor azt lehet-e minden korulmenyek kozott hivni. Ha igen akkor a dualSIM funkcio lett rosszul implementalva. Eleve az felhaborito, hogy csak azon a kartyan mukodik a 4G amelyikrol az internetet hasznalod, a masikat 2G-re rakja. Ezzel ugye az a baj, hogy videken a telekomnak adott esetben jobb a 4G lefedettsege, mint a 2G/3G. Raadasul gyanitom, hogy a 2G-nek meg vannak szamlalva a napjai. Utana nem lehet hasznalni a dualSIM-et ezekben a telefonokban ilyen formaban. Irtam az apple.com forumara is, hogy lassam, ha vannak kulfoldi sorstarsak is, mert ugye az is egy jo kerdes, hogy ez a telekom, vagy az Apple hibaja, bar en gyanitom, hogy az utobbi, mert egy 50 ezer forintos Android telefonban ez eleg jol meg van oldva. Majd megirom, hogy onmagaban az eSIM (dualsim nelkul) problemat okoz-e, illetve ha kapok valaszt az apple.com-on. Balazs
  4. Blake

    eSIM probléma

    En pontosan ugyanezt tapasztaltam. A privat kartyam ment eSIM-re, a ceges szintén telekomos meg a SIM slotba. Teljesen hektikus, hogy mikor lehet felhívni valamelyik számot. En is csak ezert valtottam iPhone 8-rol. Sokszor jeleztek a napokban, hogy nem tudnak hivni. Ez igy hasznalhatatlan es raadasul nekem munkaeszkoz. Remelem nem az eSIMmel van baj, hanem a dualsim funkcioval, valamint, hogy lehet szoftverfrissitessel javitani. A fizikai kartyat holnap visszarakom egy kulon keszulekbe aztan majd kiderul. Tiszta szegyen.
×
×
  • Új...