Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Tango69

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Tango69 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Akkor ha beírom itt: https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/otthoni/halozatfejlesztes a Telekom oldalán Sajókeresztúrt a keresőbe, miért nem ír ki semmit? Ráírtam tegnap az ügyfélszolgálatra is, nem tudnak információt adni, esetleg hálózatmérnök. Van itt olyan a fórumon?
  2. Értem én, de a dokumentumot nézve, azért látszik az is, hogy nem Miskolc az egyedüli járás, ahol "csak" 22%-os támogatást kapott a szolgáltató. (Debrecen, Eger, Berettyóújfalu) Mégis azokon a járásokban megmozdult már valami, itt meg szinte semmi..... Van itt bárki a fórumon, aki tud érdemben tenni, annak érdekében, hogy megmozduljon a Té a fejlesztés irányába, vagy tud bárki bármi elérhetőséget egy olyan személyhez, aki tud érdemben lépni? Műszaki vezető, bármi... Mert Van egy olyan érdésem, ha nem hajtja az ember a dolgokat, nem gyúrja az illetékeseket, akkor visszarepülnek ezek a kis falvak a kőkorba.... Pedig pont erre kapták volna a támogatást ezek a cégek, EU-tól, meg az Államtól, hogy felzárkóztassák ezeket a lemaradt településeket, ehhez képest azt látni, hogy sokszor olyan helyen fejlesztenek, ahol már amúgy is jelen volt legalább egy értelmes szolgáltató.
  3. Tisztelt Anonymus! Érdeklődnék, hogy Miskolc járásban Sajókeresztúr községben várható-e a Telekom általi hálózatfejlesztés? Ha jól tudom a telekom nyerte meg a járás fejlesztését, és az igéret szerint már rég készen kellene lennie, de eddig semmi nem történt. A weboldaluk szerint elérhető lenne nálunk a telefon érpáron a 30 megabites elméleti maximummal rendelkező kapcsolat, voltam is önöknek előfizetőjük, de a gyakorlatban az 1 megabit se jött ki a lakásunkig. Állítólag messze vagyok a központtól. (2,5 kilóméter) Vegyesen föld, és légkábeleken keresztül. Ezért szerződést bontottam, és átnyergeltem a másik szolgáltatóhoz, akinek a jelenlegi legnagyobb csomagja 20Megabit. (Oláh és Társa szolgáltatótól természetesen horror áron.) Tehát kijelenthetjük, hogy a településünkön nincs elérhető 30 megabites netkapcsolatra lehetőség. Viszont a mobil szip sem elérhető valamiért nálunk, mert azt írta a weboldal, hogy nem vagyok rá jogosult. Namost ha ez azért történt, mert a Telekom 30 megabit elméleti maximummal árulja az 1megabites netet, akkor azért kinyílik a bicska a zsebemben. Létezik valahol egy olyan dokumentum, vagy bármi, ami tartalmazná, hogy egyáltalán tervben van-e, hogy kiépít majd valamelyik szolgáltató Sajókeresztúrban egy 2019-ben is használható minőségű hálózatot, vagy marad az ótvar szolgáltatás horroráron. Válaszát előre is köszönöm.
×
×
  • Új...