Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

gresident

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

gresident eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Csak itt az van elfelejtve, hogy mire kell a gyors internet! Gigaerős letöltési sebesség lett, de a feltöltési sebesség az évek óta megszokott... (marketing powa; ahol a part szakad ) Sok eszköz + adatcsere, ehhez mind kellene a nagyobb feltöltés, a vicc természetesen az, hogy az extra gyors letöltést gyakorlatilag semmi sem indokolja, de ez a technológia hátránya. Marad az, hogy hűségidő lejárata után legalább az internethez a másik szolgáltatót kell igénybe vennem, akinek optikai hálózata van kiépítve.
  2. https://www.telekom.hu/webshop/szolgaltatasok/internet/otthoni/halozatfejlesztes Értem én, hogy A " Címeden már elérhető a Gigaerős otthoni internet hálózatunk. " A probléma csak az, hogy ez még mindig a kábeles (1000/25), engem viszont az (1000/1000) érdekelne. Esetleg valahol valamilyen információ, hogy "Balástya" településen várhatóan mikor kerül(het) kiépítésre az optikai hálózat, hogy ne csak a letöltés legyen gigaerős. Mert arra nem igen van esély a technológia korlátok miatt, hogy a feltöltési sebesség emelkedjen. Köszönettel.
  3. Kossuth utca, és igen jelenleg koax van, de mint mondtam, az optikai kábel már kivan húzva az utcákban. Persze valószínűleg még nincs kész, és oké, hogy MÉG MOST nem elérhető, de engem az érdekelne, mert a Berotel (remélhetőleg nem reklám) csinálja, akinek a referenciái között a MAGYAR TELEKOM NYRT. távközlési hálózatán végzett munkák is fel vannak tüntetve. (egy gyenge minőségű kép a szórólapról), hogy nem "*****séget" beszélek.
  4. A (SZIP) keretein belül történő fejlesztésről megjött a szórólap, hogy hamarosan kész (Kistelek járás/Balástya), és a térségben Telekom van (volt eddig), nekem is onnan van csomagom, de csak kábeles. Az érdekelne, hogy ha a SZIP keretein belül van, akkor mennyi esély van arra, hogy a telekomos optikai csomag elérhető lesz nálam? (Az ügyfélszolgálat nem tudott választ adni rá, csak felsorolta a jelenleg elérhető csomagokat, amiket én is bármikor megtudok nézni) Kerültek le új oszlopok is, és mind az új oszlopon, és villany oszlopokon halad, a "régi" kábelnetes/telefonos oszlopon sehol sem halad. Egy másik cég csinálja, akinek megrendelője a Magyar Telekom Nyrt, de van neki is saját internet szolgáltatása is. (eddig nem volt ilyen a térségben) Most lesz egy új szolgáltató, akinek lesz optikai netje, és lesz a telekom akinek "csak" kábeles van? Sem a Telekom, sem más nem keresett semmivel, hogy eladja az optikai netet... pedig halottam róla, hogy máshol (Az ország túlsó felén) voltak a telekomtól előrendelések az optikai internetre. Mire számíthatok?
×
×
  • Új...