Rdk90

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Rdk90 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Igen, ezt én is el tudtam olvasni, csak nem értek hozzá, azért kérdeze. Most - bár tökéletesen működött a Vezeték nélküli router módban - átállítottam AP-re. A net sebessége 62MBPS le és 9.5MBPS fel ről 16.2MBPS le re és 2.4MBPS fel re változott. Miért?
 2. Ebből az jön le, hogy ezerféle megoldás van. De most a kérdésem arra vonatkozik, hogy az milyen, ahogy én csináltam? Működik és semmi baja. Üzemmód:Vezeték nélküli router Ebben a módban van. Tehát nem volt sem PPPoe Pass-trough, se nem AP mód. Erre konfigolta be magát automatikusan, miután LAN on összedugtam a ZTE-vel és a ZTE nek kikapcsoltam a Wifijét. Szóval, ez a mód milyen? Rosszabb, mint az AP mód vagy a PPPoE passtrough féle megoldás?
 3. Na most... Mivel még nem találtam meg az internet hozzáférési jelszavamat, ezért próbálkoztam mással. Az Asus routerem most "vezeték nélküli router" módba van állítva, a ZTE HGW -n ki van kapcsolva a WIFI és most így működik, az Asus teríti a wifit. Mi a különbség így, mintha a PPPOE Pass-Trough ként csináltam volna a fent leírtak szerint?
 4. Köszi! Ennyire egyszerű volna? Rendben, akkor este megpróbálkozom ezzel. Igen, a HGW wifijét ki is akarom kapcsolni. Annyi még, hogy a saját routert hova kössem a modembe? A WAN portba vagy LAN1 be?
 5. Egyébként nálam is ez a probléma mostanában ha Wifin használom... Tegnap pont töltöttem le egy 33 gigás játékot, 700 kb/s el csordogált lefelé, aztán összedugtam a routert és a gépet ethernet kábellel és 6-7 mb/s re gyorsult... Nem egészen véletlenül telekomos ZTE routered van?
 6. Sziasztok! Nos, hálózatokhoz kevésbé értek, ezért segítséget kérek szépen, hogyan kezdjek neki. Bonding netem van, 2x30 megás sávszél. ZTE H368N csodát hozott a telekom, modem+router egyben. Nos, én csak modemként szeretném használni, mert a hatótávja és a sebessége is, mondjuk úgy... finoman szólva is elégtelen. 60MBPS net 2.5 méterre az eszköztől már csak 25MBPS, Ethernet kábellel összekötve simán megvan a tempó, de ugye, megoldhatatlan a lakásban... Ja, és a Telekomos szaki szerint Bondingot csak ez tud szóval ne is próbáljak más Routert... Van egy jó kis Asus AC66U routerem, azt szeretném használni a lakásban. A ZTE modemben találtam PPoE Passtrough funkciót, gondolom azzal kell indulnom, de ha lennétek olyan kedvesek, kérlek írjátok le, hogy pontosan mit hogy állítsak be. Jelenleg a ZTE routerre rá van kötve ethernet kábellel az IPTV Box, minden más eszköz Wifit használ. Az IPTV box továbbra is maradhatna LAN on, de gondolom az már az Asusba menne? Pontosan mik a lépések, mit tegyek, hogy a ZTE csak modemként menjen és az Asus vigye a wifit 2.4ghz és 5ghz sávban a lakásban... Örök hála!!!