DST

Tag
 • Tartalmak

  10
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit DST posztolt


 1. Üdv, ez nagyon címfüggő. Amit írsz, az alapján a technológia (réz kábel) a fő akadály. Átvezetés alatt azt értjük, hogy a modem és a router között is lan kábel van? Előfordulhat, hogy az ellenállása megnőtt, pl megtört belülről. Érdemes lenne cserélni. A modemen a wifi funkció ki van kapcsolva? Illetve elérhető a címen gyorsító opció vagy esetleg új technológia? Sok fejlesztés zajlik. 


 2. Üdv! Előfizetéseknél "GPRS hívás"-ként létezik hasonló lekérdezés. Domino kártyák esetben a részletezők igénylése üzletben történik, érdemes megkérdezni, mert ez a kettő 1 típusú ügy. 

  Őszintén szólva az előfizetéses kimutatásokat ismerem, és azok nem túl részletesek, nem lennének alkalmasak arra, amire gondolsz. 


 3. Üdv! 

  Érdemes lenne (akár többször is) leadni hibára az Ügyfélszolgálaton. A problémát okozhatja hibás kábel egyébként, ezt érdemes jelezni a szerelőnek, ha régi. 


 4. Üdv! 

  Adategyeztetést bárki bármilyen számra elvégezhet, így te is bármilyen jelenleg érvényes okmánnyal már jó eséllyel indulsz. Helyes kitöltés esetén ideiglenes okmányt is elfogad. Születési hely után ország megadására érdemes ügyelni, vidéki nagyvárosok esetében római szám lehet még a születési helyben. Okmánytípus kiválasztása is szükséges, illetve az összes, okmányon szereplő név hibátlan felvitele.