Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

sandorne

Tag
 • Tartalmak

  33
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

1126 profilmegtekintés

sandorne eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

 • Közösségépítő

Összes kitűző

 1. sandorne

  mobil hiba

  Új Redmi Note 11 pro 5g telefont vásároltam a Telekomtól, SIM kártyával együtt. A készülék a 20-as és a 70-es SIM-ekkel üzemel, amit adtak, a 30-as kártyákkal nem. Mit tegyek?
 2. sandorne

  Telekom tv go 4-44-113 hibakód

  Ne is ígérjetek, mert nálam a hibaüzenet megszűnt, de a belépés után egy ideig akadozik a kép és hang, ekkor jön a játék, kilépés, nbelépés és egy idő múlva megszűnik a hiba.
 3. sandorne

  Telekom tv go 4-44-113 hibakód

  Most nálam már javult a helyzet, nem dobál le hibaüzenettel, de a belépés után egy ideig szakadozik az adás, kilépek - belépek, majd helyreáll. Érthetetlen, hogy egy ekkora műszaki arzenált működtető cég így tud megoldani egy ilyen átállást. Írta itt valaki, hogy üzenetben írjuk le az azonosítót, stb. stb, megtettem, találjátok ki válaszoltak, hát persze, hogy nem.
 4. sandorne

  Telekom tv go 4-44-113 hibakód

  Üdv. Szintén 4-44-113 a hiba, este nézni akartam a meccset, de szakadozott és rendre ezt a hibát írta ki. Amióta van ezt csinálja. Rendre újra indítottam a laptopot, próbáltam mobilon is, azt is újra indítgattam, de semmi. vagy szakadozik, vagy dobja be a hibát. Remélem még nem fizették ki a munkát, mert az nagy hiba lenne, ha így marad, fontolgatjuk, hogy váltunk.
 5. sandorne

  Telekom TV GO

  Üdv! Nekem tetszene az új TV GO, csak annyi hiba van, hogy az indítás után, az elején szakadozik az adás és ami roppant zavaró, időnként részben elsötétül a kép Erre a funkcióra az égadta világon semmi szükség nincs, nem is találkoztam még ilyennel, össze-vissza kell kattintgatni, mire újra világos lesz a kép, de ha megmozdítom az egeret, ismét elhalványul. Érthetetlen, hogy miért ilyen, ezt sürgősen ki kellene venni.
 6. sandorne

  internet

  Szia! Eldicsekszem, csoda történt! Eddig laptopon 94-96 Mbps letöltést mértem az installált speedtest-el, most egy jó ideje nem mértem már és legújabban a letöltés 94-96 helyett, 144-146 Mbps, a feltöltés 30-helyett 42 Mbps-t mérek WIFI-n. Köszi minden segítséget!
 7. Üdv! Meg van köszi és most már beállítottam egy saját jelszót, amit fejből is tudok, de fel is írtam, és amit nem fogok elfelejteni.
 8. Sziasztok! Köszönöm, de a kérdésem tárgytalan lett. Időközben rájöttem a dologra és megoldódott a problémán. Bocsi.
 9. Azt tettem, köszönöm szépen, felirkáltam. A Xiaomi telefonnál a micloud-van a biztonsági mentés, ha stabilról béta rom-ra frissítünk, kéri a WIFI jelszót, de van, hogy nem ad hozzá billentyűzetet, nem lehet továbblépni, csak ha törlöm a WIFI jelszót. Ezért fontos, hogy tudjam ideiglenesre törölni a jelszót, majd vissza. De most már nem lesz gond.
 10. Köszi, zseni vagy. Másik böngészőben mentve volt a jelszó, azzal simán beengedett.
 11. Elnézést a tudatlanságomért, mi az a pppoe , én csak a WIFI jelszót tudom, amit én állítottam be, máson nem változtattam. Elsőre a beállítási felületre a 3play és a hátlapon lévővel jelszóval beengedett, most pedig már nem tudom milyen ok miatt nem enged be.
 12. Sziasztok! A routerben gyenge jelszó volt beállítva, ezért a leírtak szerint beléptem és a leírások alapján módosítottam a WIFI jelszavamat. El is fogadta, most már azt is használom. Szükségem lett volna a WIFI jelszó törlésére, ezért megpróbáltam belépni, az előzőhöz hasonlóan a 3play és a hátlapon lévő jelszóval nem enged belépni. Ha resetelnék az mit fog okozni, töröl mindent és csak a szerelő tudja beállítani? Vagy van megoldás, hogy én is betudom állítani? HG8245H Köszönettel
 13. sandorne

  internet

  Nagyszerű, marad így, nekem nagyon is megfelel, köszönöm a segítséget!
×
×
 • Új...