sandorne

Tag
 • Tartalmak

  24
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

sandorne a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. Szia! Eldicsekszem, csoda történt! Eddig laptopon 94-96 Mbps letöltést mértem az installált speedtest-el, most egy jó ideje nem mértem már és legújabban a letöltés 94-96 helyett, 144-146 Mbps, a feltöltés 30-helyett 42 Mbps-t mérek WIFI-n. Köszi minden segítséget!
 2. Köszönöm btz! Jó éjszakát!
 3. Üdv! Meg van köszi és most már beállítottam egy saját jelszót, amit fejből is tudok, de fel is írtam, és amit nem fogok elfelejteni.
 4. Sziasztok! Köszönöm, de a kérdésem tárgytalan lett. Időközben rájöttem a dologra és megoldódott a problémán. Bocsi.
 5. Azt tettem, köszönöm szépen, felirkáltam. A Xiaomi telefonnál a micloud-van a biztonsági mentés, ha stabilról béta rom-ra frissítünk, kéri a WIFI jelszót, de van, hogy nem ad hozzá billentyűzetet, nem lehet továbblépni, csak ha törlöm a WIFI jelszót. Ezért fontos, hogy tudjam ideiglenesre törölni a jelszót, majd vissza. De most már nem lesz gond.
 6. Köszi, zseni vagy. Másik böngészőben mentve volt a jelszó, azzal simán beengedett.
 7. Értem, nagyon szépen köszönöm!
 8. Elnézést a tudatlanságomért, mi az a pppoe , én csak a WIFI jelszót tudom, amit én állítottam be, máson nem változtattam. Elsőre a beállítási felületre a 3play és a hátlapon lévővel jelszóval beengedett, most pedig már nem tudom milyen ok miatt nem enged be.
 9. Sziasztok! A routerben gyenge jelszó volt beállítva, ezért a leírtak szerint beléptem és a leírások alapján módosítottam a WIFI jelszavamat. El is fogadta, most már azt is használom. Szükségem lett volna a WIFI jelszó törlésére, ezért megpróbáltam belépni, az előzőhöz hasonlóan a 3play és a hátlapon lévő jelszóval nem enged belépni. Ha resetelnék az mit fog okozni, töröl mindent és csak a szerelő tudja beállítani? Vagy van megoldás, hogy én is betudom állítani? HG8245H Köszönettel
 10. Nagyszerű, marad így, nekem nagyon is megfelel, köszönöm a segítséget!
 11. A laptopon és a mobilon is installáltam, és így jobb eredményt mutat, mint online mérésnél. A 96 le nekem nagyon is megfelel ezek szerint ez nagyjából elfogadható eredmény? Sok programot kipróbáltam, mind más eredményt mutatott, de ez mutatja a legjobb eredmény, azért kérdeztem, hogy jó-e, mert ha ez nagyjából igaz, az nagyon jó lenne. Lehet, hogy csak beképzelem, de érezhetően jobbnak találom az internetet, mint az előző 30-as csomagnál volt.
 12. Sziasztok! Nem tudom, hogy jól csinálom-e? A Wifi sebességének méréséhez a Speedtest-et használom, úgy, hogy a Play-ról letöltöttem és installáltam programként. Kitettem az ikont és most már ott mérem. Így mérve a 150/50-nél a letöltés 96 Mbit/sec. Jó ez így, vagy valahonnan máshol mérjek? Tehát nem online-on mérem, ott egész más eredményt ad.
 13. Köszönöm szépen a segítséget. Első körben bejelentettem a T-nek, meglátjuk mire jutunk, aztán majd eldöntöm a hogyan tovább. Mégegyszer köszönöm!
 14. Kösz, közben utána olvastam, a routert nekem kell venni. Jó éjszakát!
 15. A cég nem ad 5GHz-s wifit, azt nekem kell venni?