sandorne

Tag
 • Tartalmak

  15
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

sandorne a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Nagyszerű, marad így, nekem nagyon is megfelel, köszönöm a segítséget!
 2. A laptopon és a mobilon is installáltam, és így jobb eredményt mutat, mint online mérésnél. A 96 le nekem nagyon is megfelel ezek szerint ez nagyjából elfogadható eredmény? Sok programot kipróbáltam, mind más eredményt mutatott, de ez mutatja a legjobb eredmény, azért kérdeztem, hogy jó-e, mert ha ez nagyjából igaz, az nagyon jó lenne. Lehet, hogy csak beképzelem, de érezhetően jobbnak találom az internetet, mint az előző 30-as csomagnál volt.
 3. Sziasztok! Nem tudom, hogy jól csinálom-e? A Wifi sebességének méréséhez a Speedtest-et használom, úgy, hogy a Play-ról letöltöttem és installáltam programként. Kitettem az ikont és most már ott mérem. Így mérve a 150/50-nél a letöltés 96 Mbit/sec. Jó ez így, vagy valahonnan máshol mérjek? Tehát nem online-on mérem, ott egész más eredményt ad.
 4. Köszönöm szépen a segítséget. Első körben bejelentettem a T-nek, meglátjuk mire jutunk, aztán majd eldöntöm a hogyan tovább. Mégegyszer köszönöm!
 5. Kösz, közben utána olvastam, a routert nekem kell venni. Jó éjszakát!
 6. A cég nem ad 5GHz-s wifit, azt nekem kell venni?
 7. Ha még elérhető vagy, annyit kérdeznék, hogy a laptop 1 m-re van a routertől, kábelon nem vagyok csatlakozva. Az előző 30/30-asnál is wifin mértem, és jött 30/32-vel, most is ugyancsak wifinél mértem a 42-t.
 8. Köszönöm, már megtettem, áramtalanítottam, de a sebesség nem változott. Bejelentem, köszi.
 9. Sziasztok! Eddig 30-as internetem volt és 30-32- volt a tényleges letöltésem. Levelet írtak, hogy a csomagom már elavult, válasszak új csomagot. Megtettem, 150/50-es internetet kértem, aminek a beállítása után 42 a letöltés. Ez hogy lehet +12-vel kapok többet, mint előtte a 30-asra jött.
 10. Közben én is megtaláltam: http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/televizio-pentektol-elerheto-a-spiler-2-a-telekomnal-2660381?utm_content=buffera7c8b&utm_medium=page&utm_source=nsofb&utm_campaign=nsofb Nagyon örülünk neki, ez nagyszerű! Köszönet Telekom!
 11. Újabban azt csinálták, hogy a jobb meccseket a Spiler2 mellett a Spíler 1-en is közvetítik párhuzamosan. Akár így is jó lehetne.
 12. Alakul: https://infostart.hu/gazdasag/2018/09/03/a-spiler-2-bekerulhet-a-telekom-kinalataba
 13. Luciferi: Nem kellene ilyen ironikusan lekezelni. A családom például nem szándékozik Szekszárdra költözni, de szeretnénk a nívós meccsekről közvetítést nézni. Ehhez nem csak a Spiler2, hanem a Digisport 1,2 is jó lenne. Miért is nem lehet ilyen jellegű igényünket felvetni. Több Facebook csoportban is rendszeresen kérnek véleményt, amire mi mindig a Telekomot ajánlottuk. Remélem nem csapjuk be az érdeklődőket, hogy a Telekom a legjobb. Most, hogy a nagy politika a sportközvetítésekbe belekavart, a sportrajongóknak van joguk a szolgáltatót kérni, hogy a felmerült problémát oldja meg, és az egyre nagyobb sportrajongói tábor jusson hozzá nívós sportközvetítésekhez. Egyre kevesebben nézik a politikai műsorokat és egyre többen a sportközvetítéseket. Mindegy, hogy milyen felméréseik vannak én ezt tapasztalom.
 14. Köszönöm, várunk rá!
 15. Szeretnénk ha a Spiler2 elérhető lenne! Üdvözlettel: Sándor Istvánné