ahammer

Moderátor
 • Tartalmak

  36
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit ahammer posztolt


 1. Szia @vlad!

  Nem az volt a baj a posztodban, hogy neveket írtál bele, hanem az, hogy a leírtaknak személyeskedő és politizáló jellege volt. Ezen kívül nem volt vele semmi baj, azaz bármikor nyugodtan leírhatod, ha valami nem tetszik, vagy egy szolgáltatást más formátumban képzelsz el, mint ahogy jelenleg működik. És azt is leírhatod,  ha valami tetszik :)... Értékeljük mind a korrektül megfogalmazott negatív véleményeket és a pozitívakat is természetesen.

  A Telekom fórum Felhasználási feltételeiben - amit a regisztrációd során elfogadtál - részletesen le vannak írva a szabályok, mi az ami miatt moderálhatunk.

  Köszönöm az együttműködésed és remélem, hogy a fórumunk aktív tagjai között üdvözölhetünk!

  Üdv,
  ahammer


 2. Sziasztok!

  Örülök az aktivitásotoknak, de kissé elkanyarodtatok az eredeti témától.

  Az, hogy valaki aktív tagja a Telekom fórumnak, illetve eltérő véleménye, nem jelenti azt, hogy a Magyar Telekom munkatársa lenne.

  Néhány hozzászólást moderáltam, az oda nem illő szavakat kicsillagoztam. Kérlek titeket, hogy a személyeskedést mellőzzétek és fogadjátok, el ha valakinek más a véleménye, hogy a Telekom Fórumot továbbra is jó hangulatban használhassa minden tagunk.

  Együttműködéseket köszönöm!

  Üdv:
  ahammer


 3. Sziasztok!

  Mindenkinek köszönjük a lelkesedést és az aktív párbeszédet. Csak a fejünket kapkodtuk, hogy mennyi nézőpontból nyúltatok a témához - ami nagyon tetszett nekünk -, de a párbeszéd elkezdett személyeskedéssé fajulni. Ezért "egy kicsi" moderációra szorult a topik, a hozzászólásokat - a szabályzataink szerint -  részben vagy egészben, a logikai folyam megtartásával módosítottuk.

  Mindannyian nagyon fontosak vagytok a fórum életében, ezért kérjük, próbáljátok meg elfogadni, ha valaki véleménye eltér a ti álláspontotoktól.

  Köszönjük a megértéseteket, szuperek vagytok!

  Üdv: ahammer


 4. Sziasztok,

  Ebből a topicból több posztot is töröltem. Ennek két oka van. Az egyik az, hogy több hozzászólás erősen személyeskedő volt, ami a Felhasználási feltételek értelmében tilos. A másik ok, meg az OFF téma: egy szupermarket láncot érintő bírság témája nem passzol a Telekom fórumra, még akkor sem, ha az alapkérdés hasonlónak tűnik.

  Köszönöm szépen a megértéseteket és az együttműködéseteket!

  További szép napot mindenkinek!

  Üdv:ahammer


 5. Kedves zoli62!

  Az otthoni szolgáltatások - előminősítés a honlapon topicot én hoztam létre, viszont a posztokat egy másik topicból áthelyeztem, mivel oda nem illett a téma. Ez a magyarázata annak, hogy a dátumok nem stimmelnek. Bízom benne, hogy sikerült a felvetésedre választ adnom .

  További szép napot, üdv:ahammer


 6. és  szixalag

   

  Sziasztok,

   

  Kérlek titeket, hogy tartózkodjatok a személyeskedéstől és az egymás sértegetésétől. Az összes ilyen posztot moderáltam és moderálni fogom a jövőben is.

   

  Együttműködéseteket köszönöm!

   

  Üdv:

  ahammer


 7. és lj510126

   

  Sziasztok,

   

  Kérlek titeket, hogy tartózkodjatok a személyeskedéstől, mivel az összes ilyen posztot moderálom.

   

  Együttműködéseteket köszönöm!

   

  Üdv:

  ahammer


 8. Kedves !

   

  A tegnapi posztjaidat (2015. július 19. 0:47, 11:08) nem tüntettük el, nem cenzúráztuk és nem is moderáltuk. Ha egy-egy posztot moderálunk, arról privát üzenetben értesítést küldünk a szerzőnek.

  Amennyiben a fenti két posztodon kívül más bejegyzésedet hiányolod, kérlek, jelezz vissza nekem privát üzenetben.

   

  Együttműködésed köszönöm!

   

  Üdv:

  ahammer


 9. Sziasztok!

   

  Örülök az aktivitásotoknak, de kissé elkanyarodtatok az eredeti témától.
  A korábbi T-Home Beszélgessünk fórum megszűnése előtt azon tagok esetében, akik jelezték átregisztrálási igényüket, automatikusan átemeltük a profiljukat, emiatt a regisztrációjuk időpontja megegyezik.
  Azonban ez nem jelenti azt, hogy személyükben megegyeznének (a többszörös regisztráció ugyanis tiltott) vagy Telekom munkatársak lennének.

  Kérlek titeket, hogy a személyeskedést mellőzzétek, hogy a Telekom Fórumot továbbra is jó hangulatban használhassa minden tagunk.

   

  Együttműködéseket köszönöm!

   

  Üdv:
  ahammer


 10. Kedves Az_Internet!

   

  Pénteken megírtam, hogyha nem fejezitek be a személyeskedést és egymás sértegetését, minden ilyen jellegű posztot törölni fogunk. Tekintettel arra, hogy kifejezett kérésünk ellenére sem szűntek meg a személyeskedések és a sértegetések, sőt egyre durvábbak lettek, rengeteg topicot OFF-oltatok, több felhasználó több posztját töröltük egyenlő bánásmódot alkalmazva.

   

  Üdv: ahammer


 11. Kedves és Kedves @Boomer!

   

  Kérlek titeket, hogy mellőzétek a személyeskedést és az egymás sértegetését, valamint legyetek kedvesek visszatérni a beszélgetés eredeti medrébe! Amenniyben ez nem történik meg, valamint a hozzászólásaitokkal szét OFF-oljátok a topicot, kénytelen leszek törölni a posztjaitokat.

   

  Együttműködésteket és közreműködéseteket előre is köszönöm!

   

  Üdv: ahammer


 12. Sziasztok! Örülök az aktivtitásotoknak, de egy kicsit elkanyarodtatok az eredeti témától. Kérlek titeket, hogy a személyeskedést mellőzétek. Köszönöm!

   

   

  Elnézésedet kérem, valóban nem vagyunk rokonok (vagy ki tudja), és megbántani sem akartalak, de nem kell egyből a legrosszabra gondolni, még ha tudjuk milyen országban is vagyunk.

   

  Tapasztalataim szerint a közösségi kommunikáció így is, úgy is beindul, nem kellenek ehhez bérencek...

  Egyelőre jó kezdeményezésnek tartom ezt itt, csak ne legyen szétoffolva...

   

  ád 1 nem vagyok a testvéred 

  ád 2 általánoságban beszéltem