Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

vgreczi

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

vgreczi eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. Ezzel az XDA-s módszerrel működik VoWiFi az én telómon is, letesztelve (bár másik szolgáltatónál), de én nem szeretném root-olni a telóm banki alkalmazások miatt. Remélem Telekom kiterjeszti a VoWiFi szolgáltatást több készülékre, beleértve saját készülékem Xiaomi Mi MIX 2S-t is, szóval én megvárom hivatalos megoldást... Köszönöm a válaszokat!
 2. Szia, tehát készülékfüggő - ennek nagyon nem örülök. Azt hittem APN módosítással vagy hasonló trükkel megoldható...
 3. Köszi a választ, próbát teszek ott is. Egyébként ezzel a "mókolással" működik VoWiFi csak én nem szeretném root-olni a telóm.
 4. Telefonom típusa: Xiaomi Mi MiX 2S
 5. Sziasztok, Tegnap szolgáltatói oldalon aktiváltattam a VoWiFi szolgáltatást és bekapcsoltam VoWiFi funkciót a telefonon is WLAN preferred opcióra állítva. Elvileg minden adott hogy működjön, de a gyakorlatban sajnos mégsem működik. Úgy teszteltem, hogy aktiváltam a repülő módot és bekapcsoltam csak a WiFi-t és elindítottam egy normál hívást majd ezt a hibaüzenetet kapom: 'Radio OFF: Turn off airplane mode or connect to wireless network to make a call' Következésképp VoWiFi nem működik a gyakorlatban mert nem érzékeli, hogy WiFi hálózathoz már csalatkozva van. Milyen beállítást kell még eszközölni a telefonon, hogy működjön VoWiFi megfelelően?
×
×
 • Új...