Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

vgreczi

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit vgreczi posztolt

  1. Tisztelt Telekom! Egy ideje nem indul el az app, ezt a hibát dobja fel állandóan: "This app cannot run because the environment is not secure and your data maybe at risk". A hibával kapcsolatos képernyőmentés az alábbi linken elérhető el: Screenshot: This app cannot run Felhasználói oldalról nincs olyan amit nem próbáltam volna ki a megoldás érdekében, következésképpen az alkalmazással van a probléma. A hibával kapcsolatos log az alábbi linken elérhető el: Telekom TV GO app crash log További infó: Nincs rootolva a teló, minden banki alkalmazás működik gond nélkül, beleértve GPay (Google Wallet) érintéses fizetést is. SafetyNet tanúsítvány is rendben van. Erről képernyőmentés az alábbi linken érhető el: Screenshot: SafetyNet attestation result Remélem ezekkel az adatokkal hozzájárultam a hiba mielőbbi javításához. Üdv, Viktor
  2. Ezzel az XDA-s módszerrel működik VoWiFi az én telómon is, letesztelve (bár másik szolgáltatónál), de én nem szeretném root-olni a telóm banki alkalmazások miatt. Remélem Telekom kiterjeszti a VoWiFi szolgáltatást több készülékre, beleértve saját készülékem Xiaomi Mi MIX 2S-t is, szóval én megvárom hivatalos megoldást... Köszönöm a válaszokat!
  3. Szia, tehát készülékfüggő - ennek nagyon nem örülök. Azt hittem APN módosítással vagy hasonló trükkel megoldható...
  4. Köszi a választ, próbát teszek ott is. Egyébként ezzel a "mókolással" működik VoWiFi csak én nem szeretném root-olni a telóm.
  5. Telefonom típusa: Xiaomi Mi MiX 2S
  6. Sziasztok, Tegnap szolgáltatói oldalon aktiváltattam a VoWiFi szolgáltatást és bekapcsoltam VoWiFi funkciót a telefonon is WLAN preferred opcióra állítva. Elvileg minden adott hogy működjön, de a gyakorlatban sajnos mégsem működik. Úgy teszteltem, hogy aktiváltam a repülő módot és bekapcsoltam csak a WiFi-t és elindítottam egy normál hívást majd ezt a hibaüzenetet kapom: 'Radio OFF: Turn off airplane mode or connect to wireless network to make a call' Következésképp VoWiFi nem működik a gyakorlatban mert nem érzékeli, hogy WiFi hálózathoz már csalatkozva van. Milyen beállítást kell még eszközölni a telefonon, hogy működjön VoWiFi megfelelően?
×
×
  • Új...