Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag1525

Tag
  • Tartalmak

    9
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag1525 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Törölt_tag1525

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Én is kaptam egy ilyen masinát. Minden jónak tűnik, kivéve, hogy nincs telefon vonal (a led sem világít), miközben persze van előfizetés, a másikkal működött is rendesen. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy 1412?
  2. Nem védem őket, nekem is van bajom velük. Csak azt mondom, hogy a távszámlás fizetéssel nekem soha nem volt olyan, hogy a fizetés után napokkal írták volna jóvá (és igen, többször fizettem úgy is, ahogy te). Ez egy olyan szolgáltatásuk, ami nekem teljesen jól működik.
  3. Miután azt írtam, hogy "...4 órán belül megörténik az átutalás...", nem keverem a dolgokat. Én már hosszú ideje használom a távszámlát, sokszor a határidő napján fizetve és még soha nem kaptam "bünti" kamatot késés miatt, tehát gond nélkül és gyorsan átmegy a pénz.
  4. Miután én adom meg, hogy mivel fizetek (pl. bankkártya), így ha azon van fedezetm akkor 4 órán belül megörténik az átutalás, így el nem tudom képzelni, hogy napokkal később történne a jóváírás. Szóval szerintem ott Nálad lehetett a hiba.
  5. Ha esetleg félreértetted volna: irnia volt.
  6. Ez így van, de itt szakemberek dolgoznak, nem ovodások ...
  7. Sajnos Ők már azt hiszik, hogy a "nagyságuk" miatt bármit megtehetnek. Ezen a sznten az arrogancia már normális és észre sem veszik ...
  8. Szerintem ez sem nevezhető normális működésnek.
  9. Erre én is kíváncsi lennék, mert kicsit nevvetséges, hogy egy ekkora cég lassan 1 éve nem képes megcsinálni. Persze valószínűleg képes, csak ezzel azt üzeni, hogy le vagyunk ejtve!
×
×
  • Új...