Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Tonyo92

Tag
  • Tartalmak

    17
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Tonyo92 posztolt

  1. Jelentem megérkezett végre hozzánk is a gigaerős net december vége körül kábelezték újra a hálózatot nálunk és a mai nappal végre megérkezett a gigaerős net, váltottam is a 30-as netről 1000-re akit érdekel helyileg hol történt a fejlesztés: Baranya Megye Majs egy kis falu az isten háta mögött de végre ide is elért a normális internet
  2. Na köszi szépen mindenkinek a segítséget főleg neked btz végre nekemis digitális vonalam van bekötöttem az elosztót minden frankó!
  3. Érdekes módon még mindig nemkaptam semmi mailt sms-t róla hogy átdobtak volna az új csomagba illetve belövik lassan a digitális vonalat és belőhetem az új digitális elosztót azt írták a szerződésben hogy, 15 napon belül átraknak az új csomagba vagy ha a műszaki feltételek miatt elhúzódik akkoris 02.27 ig átkell rakniuk most még kivárom ezt a hetet viszont jövő héten felhívom őket hogy mi a helyzet múltkor bennt a t-üzletbe a csajszi annyit mondott hogy digitális elosztót kell csak bekötnöm aztán átkapcsolnak most csaknem azmiatt nemtudnak átkapcsolni mert még nem kötöttem be a digitális elosztót?
  4. Rendben akkor megvárom az sms-t inkább addig nem piszkálom köszi!
  5. Igen ezt tettem közben megérkezett végre a digitális elosztóm be is üzemelem ezis szerintem szereld magad mint az analóg vonalnál volt viszont ahogy a mellékelt képen látszik azt írja küldenek smst ha lecserélhetem ezekszerint megkell várjam míg küldenek egy smst hogy cserélhetem lehetséges mivel régi netmánia m csomagról váltottam net plusz csomagra
  6. Igen ezt tettem közben megérkezett végre a digitális elosztóm be is üzemelem ezis szerintem szereld magad mint az analóg vonalnál volt akkor itt ugye már nemkell a vonalat elosztani a szűrővel csak simán a bejövő vonalat rádugom az elosztóra az elosztón a phone feliratra rádugom a telefont illetve az elosztót a pcre és kész is?
  7. Sziasztok lenne még egy olyan kérdésem hogy ezzel a számlával van bármi teendőm vagy ez csak egy sima számla a digitális elosztóról ami elvileg majd megérkezik valamikor a közeljövőben csak azért kérdem mert körülbelül 2-3 éve amikor volt a digitális vonalra való átállás akkoris kaptam egy ilyen számlát viszont az elosztó a mai napig nem érkezett meg remélem azért most megérkezik hogy új hűségidőt kötöttem illetve telefon/net csomagot váltottam.. Számla - ZTE H268N Speedport Entry 2i (VDSL HGW) (4).pdf
  8. Jaa mostmár értem tehát akkor gyakorlatilag a bejövő vonal egyből belemegy a routerbe amit adnak illetve a routerből pedig még 1 vezeték megy a telefonba illetve 1 a routerből a pc-be így mér értem köszi!
  9. Van vezetékes telefonunk igen hát igazából eddigis volt egy kis szürke albacompos szűrő vagy minek nevezik ezt az 1-ik végébe ment a bejövő vonal és a másik végéből pedig ment egy vezeték a telefonba illetve egy vezeték a modembe ez osztotta meg a vonalat a telefon és a modem között szóval kapok egy újabb ilyen kis szűrő dobozt tőlük és ugyanígy össze kell dugjam? linkeltem egy képet a szűrőről amire gondoltam.
  10. Na voltam bennt a telekom üzletben sikeresen megtörtént a váltás Netmánia M-et Net Plusz díjcsomagra cseréltem le annyit mondott az ügyintéző csajszi hogy analóg vonalat viszont digitálisra kell cseréljék megkérdeztem kell e ehhez nekem vennem tőlük digitális telefont vagy modemet aztmondta hogy elvileg csak modemcsere szükséges hozzá van aki már váltott analógról digitális vonalra ha igen írjon már mit cseréltek nála köszi!
  11. Uh köszi szépen legalább 2 éve volt amikor utoljára voltam náluk az üzletben személyesen azóta változott pár dolog
  12. Sziasztok nem éppen ehhez fórumhoz illik a kérdésem ezért elnézést kérek viszont a kérdésem azlenne hogy nemrég felhívtak hogy lejárt a hűségidőm mondtam hogy ezzel tisztában vagyok csak neten nemtudok hosszabbítani hűségidőt illetve csomagot váltani mivel azt írja jelenleg nagyobb internet csomag nem elérhető nálunk lényeg a lényeg beszéltem egy telekomos ügyintézővel aki foglalt nekem időpontot az egyik közeli telekom üzletbe illetve kaptam egy kódot tőle sms-ben aztmondta ezt valami gépbe kell bepötyögjem ha belépek az üzletbe és akkor azonnal sorra kerülök de utánanéztem a dolognak és ott meg vmi olyasmit ír hogy sorszámot kell húzzak a telekom alkalmazásban nos a kérdésem a következő ezt a kódot amit kaptam tőle sms-ben hova és milyen gépbe kell bepötyögjem... eddig bementem az üzletbe és megvártam a soromat ezt a kódozást most nemnagyon vágom hogy miez... Előre is köszi a választ és hogy elolvastad!
  13. Igen még a régi 20/1-es van igazából az a probléma ezzel hogy már egyszer felajánlottak egy lehetőséget hogy válthatok 30mbitesre viszont később küldtek egy levelet hogy sajnos nemtudnak átrakni a nagyobb csomagba technikai dolgok miatt illetve neten díjcsomagváltásnál pedig azt írja nincs nagyobb díjcsomag amire válthatnék mind 1 majd bemegyek személyesen beszélek velük hátha tudnak vmit intézni mégiscsak
  14. Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy Baranya Megyében Majs településen mikor várható fejlesztés vagy van valami oldal esetleg térkép ahol megtudnám nézni egyáltalán terveznek e fejleszteni nálunk? Jelenleg netmánia m díjcsomagom van még 20mbites telefonvonalas alap adsl net díjcsomagváltásnál néztem de azt írja nem elérhető nagyobb díjcsomag nálunk viszont érdekelne terveznek e fejleszteni errefelé valamikor előre is köszönöm a válaszokat!
×
×
  • Új...