Tibor Kiss

Tag
 • Tartalmak

  16
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Tibor Kiss a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. Köszi mindkettőtöknekt ,de nekem nincs nem tudom mitől függ ez.
 2. Apropó ezeket a helyi tv-ket hol találom iptv-n?
 3. Én is szerettem volna készülékeket vásárolni otthoni előfizetéssel.Kezdetektől telekom előfizető vagyok,most már magenta1 csomaggal,pontosan fizetett számlákkal.Erre most kiderül hogy még nem kerültem át az új számlázási rendszerbe,és addig nem is tudok rendelni semmit.Ha több éve sem kerültem át az új rendszerbe akkor már én nem is számítok semmire.Az új előfizetők pedig rendelik itt a készülékeket nyakra főre.A régi hűséges előfizető pedig le van sz..va,pár év és hátha átkerülök az új számlázási rendszerbe.Csöppet felhúztam magam ezen és elgondolkozom az egész biznisz felmondásán is.
 4. Üdv azt szeretném kérdezni hogy a sat tv-t hol lehet megtalálni a honlapon.Az egyik ismerősöm kérdezte az árakat de sehol nem találom azt írja hogy nincs adat.Csak az iptv-ről van fenn info de remélem a sat tv-nek nem annyi az ára mert az méregdrága,legalábbis a többi szolgáltaóhoz képest
 5. Nem tudom hogy mi okozhatja ezt a hibát,de már nálam is sokszor elöfordult.Csak azért nem jelentettem hibára mrt van még egy pár felvétel amit még nem néztem meg.
 6. Most ujra van kép csak eggyes felvételeket nem lehet megnézni,de azért köszi
 7. Nem sötét a képernyő
 8. Nem tudom van e köze hozzá,de ma áramszünet után csak a bekapcsológomb villog zölden már vagy negyed órája.Mst akkor tölt le valamit vagy jelenthetem be?
 9. Köszönöm szépen,ma újra próbáltam és láss csodát sikeült.Nem tudom hogy ez most miért sikerült.de az a lényeg hogy most márj jó.Köszi mégegyszer a közbenjárásodat.
 10. Nekem is tetszik ez az alkalmazás és sokszor jól is jönne ha ép nem vagyok otthon.Azonban optikán ez nem elérhető esetleg erről nem tudsz valamit,hogy optikán is lesz e valamikor.
 11. De mikor fog már idestova három éve várjuk,ez már nevetséges.Az jól van úgy hogy 2017-ben is csak egy tévén lehet hd adást nézni.
 12. Köszi a választ,meg is néztem de sajna még én nem vagyok átmigrálva nem tudom meddig tart még ez
 13. Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a második hd streamet mi szerint adják.It nálnk opika van és még mindig csak egy hd stream adható az üfsz szerint.Most akkor hogy van ez,lehet hogy ez teület függö,Azért bosszantó hogy van 3 hd képes tv és csak eggyen lehet hd adást nézni,így ettölmég a sat is sokkal jobb volt.Válaszaitokat előre i köszönö.
 14. Annyira nem zavar,csak gondoltam kipróbálom ezt a funkciót is ha már annyira interaktív.Ami pedig a dlna képes tv-t illeti,valóban jó megoldás,de most nincs rá pénzem oszt jó napot
 15. Nagyon köszönöm a linket,de a leírás szerint optikán nem működik.Ez az alkalmazás sem ér így semmit