Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Dpeti86

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Dpeti86 posztolt

  1. Tisztelt Telekom szakértő! A mai napig sajnos nem készült el a fejlesztés. Nem látni munkásokat sem, nyoma sincs hogy csinálták volna. Lehet hogy a weboldalon fejlesztés kiirásától tényleg 1-2 év is letelik mire elkészül teljesen. Most is ki van írva a fejlesztés Pátkai címre nézve. Nmhh-n sincs semmi hír még. Valószínűleg a chip hiány is hátráltatja a munkát. Nem lehet tudni semmit most sem?
  2. Sajnos vissza fejlődést látom két teljesen különböző címen. Olyan mintha vissza vonták volna a fejlesztéseket... 🙁 Először mind 2 helyen fejlesztés folyamatban. Utána egyik helyen megszünik a szolgáltatás. Másik helyen pedig mintha nem csináltak volna semmit, marad az XDSL hálózat. Pátkán a várható fejlesztést idén április és június között írták emailben még tavaly...
  3. Üdvözlet! Jelenleg VDSL szolgáltatás van csak átlagos 20mbps sebességgel. Kérdésem lenne hogy Pátka településen mikor várható gyors internetet szolgáltatás?. Cím 8092. Pátka Petőfi u 40 Hallomásból annyit tudok hogy jövő nyár elején lesz. Tudtommal a Telekom nyerte a Pályázatot. Fejér megye Székesfehérvári járásban. Köszönöm a választ!
  4. Pátka településen is csak 10-15megás XDSL internet van, sajnos nagyon kevés ez. Így mmár nem is fogok hűséget hosszabbítani (július végén lejár) ? Egy mobilszolgáltató 4g vel kell kiegészítenem, aztán váltani kényszerülök ha nem változik a helyzet. Egyenlőre a 150megabitessel már meg lennénk ha lenne... Mikorra várható koax vagy optika? Érdemleges éstartalmas választ kérek hogy mennyire érdemes várnunk. Köszönöm előre is!
×
×
  • Új...